středa 17. července 2013

Vytvořte si vlastní restauraci! (konečně)

Zjistěte, co designér Alan Copeland nachystal pro fanoušky dodatku The Sims 2: Ve světě podnikání. Představujeme vám bistro "Otevřeno jako obvykle", které navrhl pro hru The Sims 3! Bistro je od 18. července k dispozici v Obchodě The Sims 3.

Vůbec poprvé můžete využít, pro tento obsah ze Store, nehratelné postavy (NPC). To nebylo do této doby nijak možné. Díky talentovaného vývojového týmu nyní můžeme hrdě představit nejnovější sadu z The Sims 3 Obchodu - bistro "Otevřeno jako obvykle".



Bistro "Vařte jako profík" nabízí zcela novou troubu, která rozhodně není jen tak ledajaká.







Můžete ji použít k přípravě rychlého jídlo, ale skutečné kouzlo nastane, když si najmete kuchaře. Dále se můžete rozhodnout, jaký druh jídla chcete nabízet pro svou restauraci. Budete nabízet výhradně vegetariánskou stravu nebo se připravíte nejlepší sýrový burger ve městě? Vy rozhodnete!



Pokud najmete kuchaře, Símík z města začne automaticky pracovat pro vás. Bude připravovat jídlo pro očekávaný nápor hostů na večeři.



Můžete si určit směny a na jaké pozice kuchař bude: kuchař zelenáč, pod-šéfkuchař nebo šéfkuchaře. Čím vyšší hodnost kuchaře, tím lepší bude kvalita jídla a navíc takto kvalifikovaný kuchař zná mnoho receptů navíc, ale budete mu také muset dávat vyšší plat.


Kromě toho můžete nastavit přirážky k cenám. Pro vysoce kvalitních pokrmy můžete účtovat vyšší ceny, ale nezapomínejte na méně náročné hosty, kteří asi nebudou spokojeni.



Šéfkuchař přijímá rozkazy a přináší také hostům jídlo.

   

KOUPIT

1 700 Simpointů

4 komentáře:

  1. Skvělí! Chci si to koupit, ale bude to moje první nakupování ze Store :DD

    OdpovědětVymazat
  2. :) Adíku, skvělá práce :) - děkujem za další info :))

    OdpovědětVymazat
  3. je pěkně pitomý, že to není kolekce, ale je to nějakej obsah ze Store, kterej bude stát beztak 2000 Simpointů...

    OdpovědětVymazat