čtvrtek 4. července 2013

Pirátství & DefinitelySims3Lover tým

Vzhledem k dnešní diskuzi ohledně pirátství  vám chci oznámit, že pokud na FB stránkách uvidím já či moji admini jakoukoliv soudružnost či podporu v pirátství, budeme dávat BAN.

PIRÁTSTVÍ JE TRESTNÁ ČINNOST, KTEROU NEHODLÁM A NEBUDU NA SVÝCH STRÁNKÁCH TOLEROVAT.

* UPŘESŇUJI, ŽE JEN CHCI, ABY BYLO JASNÉ, ŽE NAŠE FB STRÁNKY NEBUDOU TOLEROVAT PODPOROVÁNÍ PIRÁTSTVÍ. Stahujte si, co chcete - je to vaše věc... jen tady s tím nepochodíte. Vyjádřila jsem svůj názor a názor adminů.



52 komentářů:

  1. To se mi zdá dost ubohý napsala sem ji něco do dizkuze kdo si to chce přečíst at se koukne ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni nemaj prachy na to, aby si to kupovali ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stahuj si, co chceš, ale já chci, aby bylo jasné, že já to na svých stránkách NEPODPORUJI. That's it.

      Vymazat
  3. A kdo z Vás nemá v PC, v mobilu nebo tabletu nelegálně stáhnutý film, písničku..
    Nebuďte pokrytci.. Pokud Vám vadí tohle pirátství, vymažte všechno nelegálně stažený..
    Když zastavit tak se vším všudy.. Já tohle neřeším.. Není to moje věc, lepší spravedlivý flegmatik, než pokrytecký cholerik..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co je, na tomto pokriteckého?! Holka,trochu uvažuj...
      A sama si to napsala,skoro všichni mají na pc,tablety,mobili a mají skoro všechno na co se podívají! Takže kde je problém,si našetřit penize na hru??? A je mi jasné,že v dnešní době je to spenězma těžké,ale kde je problém oželit pár věcí a koupit si něco co potom vlastníte? Ten pocit je k nezapkacení§ než si potom někde tamhle,nelegálně sehnat něco.

      Vymazat
    2. Stahuj si, co chceš, ale já chci, aby bylo jasné, že já to na svých stránkách NEPODPORUJI. That's it.

      Vymazat
    3. Já s tebou souhlasím skoro každý je pirát každý si určitě stáhnul písničku film a pak ještě jedna věc Def mám tě ráda ale piráství je i to že sem dáváš na stáhnutí oblečení na simíky

      Vymazat
  4. Tak k tomuto článku sa musím vyjadriť Defi ty si každúpesničku kupuješ? wau tak to musíš byť riadne bohatá ;) a čo obrázky čo sťahuješ tie majú tiež svojich autorov, filmy? nič? Tak keďsi to všetko kupuješ klobúk dolu teda ale ak nietak toto čo tu píšeš je úplny blud a tieto pätolízačské komentáre ,,píratství je hnus" sú maximálne trapné :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde trapné se chlubit, že si někde někdo něco stáhnul... nebo výmluvy tipu "když já nemám tolik peněz jako ty". Stahujte si, co chcete, ale já chci, aby bylo jasné, že já to na svých stránkách NEPODPORUJI. That's it.

      Vymazat
    2. I get it, len mi prišlo divné, že si sem hneď dala stránky, ktoré vystupujú proti pirátstvu a tak ako nejaká megakampaň :) Samozrejme schvaľujem, že to ako sprostredkovateľka LP a GP s originálnymi hrami na svojej stránke nebudeš propagovať... It was just my view on this article :) :)

      Vymazat
  5. Milá Defi, myslím si, že jsi jen naštvaná, že si za to utratila tolik peněz, když se to dá vlastně v pohodě VŠECHNO sehnat na internetu ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je ten nejblbější komentář, který jsem tu zatím četla! :))...

      Vymazat
    2. Být naštvaná za to že není zloděj?...

      Vymazat
    3. Naomi, tohle bylo od tebe dost ubohý. Defi prostě TS3 baví, tak do toho sponzoruje a kupuje si to no... Naomi, docela si mě zarazila, co ti je po tom, co si Defi kupuje? Je to snad její věc, ne? :O P.S.: Defi, souhlasím s tebou.

      Vymazat
    4. Přesně tak Twizdede Naomi Defi neni čórka jako ty

      Vymazat
    5. Já sem proti pirátství!Ale netvrdím,že bych si třeba nestáhla písničku z internetu..Jak říkám,jediné co si stahuji sou písničky.. :) Na filmy koukám online,a hry si kupuju :)
      Twizded- Já takysouhlasím s Defi!Ale docela mě zarazila ta předposlední věta protože..On může říct: "A co je tobě do toho co si já stahuju.." :D Ale určitě sem proti tomu,aby si někdo stahoval TS nebo jakoukoliv hru!

      Vymazat
  6. Říkám vám všem co se zase pokusí navážet do Defi, že stahovat písničky je něco jiného než si stahovat hry, myslím, že si je ani písničky koupit nejde, takže děte s argumentama tohohle tipu někam. Defi točí nejlepší LP a GP na světě a vy se tady zastáváte piráctví... Ste vadný, proberte se !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chill :D Nikto nepochybuje o práci ktorú odvádza Defi :) Pre tvoje zlé informácie pesničky sa kúpiť dajú a mali by sme ich kupovať :) Nikto sa do Defi nenaváža, reagujeme na článok, tomuto sa hovorí diskusia :)

      Vymazat
    2. To ano, ale Defi piráctí nepotporuje a zrovna ty se do ní hezky navážíš. A její práci spochybňjuješ když ona to jenom nepodporuje a ty jí hned musíš cpát něco s tím že si každou písničku kupuje. Je docela jasné, že si hodně věcí také stahuješ. Takže di doprdele.

      Vymazat
    3. To ,,necpem" jej :) Obrázok hovorí stop pirátství :) Preto som na to slušne (nie ako ty) reagovala či si kupuje pesničky filmy atd keď tu rozviedla taký článok lebo viď vyššie to na mňa takto pôsobilo :) V každom prípade to už vysvetlila či už aktualizáciou článku či okomentovaním môjho komentára. Jop sťahujem si veci ako filmy,obrázky,pesničky :) Ty nie? Lajk it pravá antipirátka :D

      Vymazat
    4. Kdo si může myslet, že si písničky koupit nejde?? Já si je tam sice nekupuju, ale rozhodně to jde.... je to pod každým klipem na YT.

      Vymazat
  7. já osobně si stahuji jen písničky ale hry si kupuju protože co je zadarmo toho si nikdo neváží a je lepší mít pocit toho že jsem si na to ušetřila a ne že jsem si to stáhla zdarma jen pár kliknutím na myši já jsem v tomhle s Defi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj souhlas máš taky... Jednou mi takhle napsal kámoš na skypu a ptal se kde sem the sims stáhla... Mě to šíleně vytočilo, takže sem mu slušně řekla, že já si ZÁSADNĚ hry kupuju a NESTAHUJU. A docela hodně mě to sklamalo, že lidi sou takový.. :/

      Vymazat
    2. To jo, když si člověk na tu hru našetří a půjde si jí koupit, tak je vlastně na co se těšit, ale když hru stáhneš, tak uděláš jen pár kliknutí myší a máš to, co z toho člověk bude mít, když se může těšit na něco, na co si pečlivě spořil a má z toho radost? :)

      Vymazat
  8. Proč tady všichni Defi hatujete??Ona to nemyslí špatně...Kdybych byla Defi, tak by mi z vás všech už dávno rupli nervy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ved ju tu nikto nehejtuje -_- Možno okrem tej Naomi vyššie. Všetci sa vyjadrujeme k článku a názoru na pirátstvo...

      Vymazat
    2. Musíš se vetřít do každý konverzace ? Berry si vážně trapné střevo, nechápu proč se pirátství zastáváš.

      Vymazat
    3. Nop do každej nie :D Dole aj vyššie je ich celkom dosť do ktorých som ešte nevošla :D :D Niekto tu krásne vysvetlil čo je vlastne pirátstvo len neviem kto to bol :D A chápem že Defi logicky na svojich stránkach nebude podporovať linky na odkazy ako cracknúť hru ale potrebovala som upozorniť že ked už satu každý tak vehementne vyjadruje aké je pirátstvo hrozné a blá blá blá či si vlastne uvedomuje že aj pesničky čo mu trčia v mobile či obrázky aj filmy ktoré si kedykoľvek stiahol sa dajú považovať za pirátstvo :D Takže predovšetkým reagujem na komenty :)

      Vymazat
  9. Lidi uklidněte se! Defi a admini řekli svůj názor, tak je za to nemusíte okamžitě hejtovat ;) Já s Defi SOUHLASÍM! Ano jsou děti kteří na to nemaj a moc po této hře touží... Ale zase proč utratěj teda kapesné (peníze za vysvědčení, k narozeninám atd.) za věci, které třeba nebudou potřebovat či ujiných za cigarety apod. Taky se zamyslete nad tímhle ;) Každý si může spořít!

    OdpovědětVymazat
  10. Mám na to stejnej názor jako Defi...

    OdpovědětVymazat
  11. Vím, že se to netýká článku, ale diskuse zde k tomu směřuje... Pirátem je člověk, který má z nahrání obsahu jistý peněžní zisk. Takže například si free stáhnete film z Ulož.to, kam ho nahrál člověk který film pravděpodobně koupil, a nyní ho bez úmyslu zisku dal volně k dispozici. Podle zákona se tedy nikdo nedopouští trestní činnosti. A moje poselství? Představa pirátství v člověku vzbuzuje představu něčeho zlého, špatného, a toho se chytily dnešní mnohé státní instituce (zkorumpovaní politici) a snaží s v lidech vyvolat hrůzu z internetu. Jedině rychlá komunikace lidí totiž dokáže zastavit to zvíře, kterému dneska říkáme vláda, to je ale zase jiné téma... Poslední věc. Nezastávám se pirátství ani "protipirátství", ale nehodlám se odradit od OBČASNÉHO stažení filmu, který jsem mimochodem viděl v televizi, tudíž za něj již jednou zaplatil..... Tak doufám že mě za můj názor neukamenujete :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já osobně mám s pirátstvím špatnou zkušenost : Koupila jsem si základní hru TS3 ale neměla jsem peníze na dodatky a tak jsem si jeden stáhla ... bylo to zdlouhavé všechno to kopírování a přenášení... když jsem ho měla asi rok jsem ho hrála pak jsem si zase konečně vydělala na další a koupila si ho, ale jakmile jsem ho nainstalovala nešlo mi spustit vůbec nic: zák. hra, stažená hra ani ta nová koupená hra ... takže jsem to musela celé odinst. a pak nainst., ale pořád to nešlo. až potom jsem zjistila že ta stažená hra nějak poškodila tu základní a když jsem ji narušila další hrou celé se to zbořilo. a tak jsem musela jít do krámu a koupit novou základní hru i dodatek .... od té doby si hry výhradně kupuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi to stalo nainstalovala jsem si hratky osudu ale v prčivích akorát že já jsem to instalovala 5 krát a šlo to já jsem do obchodu nechodila

      Vymazat
    2. I já jsem měla s pirátstvím blbou zkušenost! Měla jsem zák. hru TS3 a stáhla jsem si dodatek TS3 Domaci mazlíčci. Nějaký čas se mi hra lagovala ale když jsem si vydělala na dodatek TS3 roční období a nainstalovala jsem ho a všechno šlo o mnoho lépe. Nyní si dodatky stahuji ale platím za stažení. Pokud si chceš stáhnout dodatek tak si ho stáhni přes ulož.to a v programu rar to je nej volba!

      Vymazat
    3. Stahování z ulož.to je pirátství!!!!Jestli si myslíš, že když si tam zaplatíš kredity, tak podpoříš EA a máš nepirátskou verzi hry, tak jsi totálně vedle. Tím že si zaplatíš kredity, si platíš větší rychlost stahování a možnost stahovat více souborů najednou, ale pořád je tam všechno ,,pirátský´´ a pěkně zavirovaný.....good luck

      Vymazat
  13. Je pravda že všichni na to nemají peníze já taky moc peněz nemám ale postupně si šetřím a kupuju si dodatky už si šetřím id vánoc a mám už 7 dodatků a 2 kolekce dřív mi to stahoval strejda ale teď jsem spíš úchyl na krabicové verze každopádně souhlasím s Defi každý když neutrácí si může našetřit peníze ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. jé hele stuart z obludka moje 2 nej série od defi nej je studentský život

    OdpovědětVymazat
  15. já jsem si žádný dodatek nestáhl ale můj kamarád je vůbec rád že má internet (protože nemají moc peněz) a tak si Sims stáhl anebo si ode mě nějaký ten dodatek půjčil. ALE PIRÁTSTVÍ NEPODPORUJI ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Není to na té fotce Stuard z GP obludárium? :D

    OdpovědětVymazat
  17. Přesně tak. Taky mám Simíky a dodatky original. Vývojáře to stojí hromadu práce a potom, je všude kam se podívám stáhněte, crackněte atd.

    OdpovědětVymazat
  18. Já ani nevím co je pirátství :´)

    OdpovědětVymazat