pátek 14. června 2013

Slunce, pláže a mořská voda - aneb co nás čeká v Tropickém ráji?

Hey FREAKS! :)

Tentokrát se vám představuje Lukku, adminka z DefinitelySims3Lover, která si dala tu práci a pro nedočkavce přeložila celé německé video k dodatku Tropický ráj. Video společně s popisem naleznete v tomto článku! ;)


Slunce, pláže a mořská voda

Pošli své Simíky na nová dobrodružství na souši a na širé moře, zabydli je v jedinečné ostrovní krajině, otevři si svůj vlastní hotel, objevuj a prozkoumávej ostrovy a poznej nejzajímavější setkání. Všechno to a ještě více, tě čeká v novém dodatku The Sims 3: Tropický ráj.



Nové sousedství Rajský ostrov dělá svému jménu velkou čest, zde najdou nezávislý Simíci na ostrovech svůj ráj, ať už při slunečném koupání v moři nebo lenošením na pláži, každý Simík si přijde na své. Vedle rybaření a plavání můžou nyní tvoji Simíci šnorchlovat nebo surfovat, a pokud vlastníte člun, tak ani vodním lyžím nic nestojí v cestě. Pravá dovolenková nálada se dostaví, když si tvoji Simíci zarezervují ubytování na pár dní v hotelu, tady si můžou dobře odpočinout.



Hausbóty jsou pro tvoje Simíky novou možností, jak se usadit v sousedství. Každý z hausbótů potřebuje nejdříve místo na zakotvení a také základy – základů je zde mnoho, od nejmenších, až po opravdu velké. Pak už se tvoje plavidlo může jako normální dům postavit i vybavit. I když na hausbótu není zase tolik místa jako při stavbě na normální pozemku, nemělo by tvým Simíkum v jejich novém domově nic chybět. Velkou výpomocí jsou nové objekty, jako žebříky nebo koupelna v jednom. Jsou extra navržené pro hausbóty a ušetří hodně místa.



Ten kdo si na Rajském ostrově našel svůj domov nesmí spustit z očí i napříč pocitu volna a dobrodružstvím svoji pracovní kariéru a výdělek. Jako plavčíci dokazují Simíci kuráž v novém hratelném povolání. Zachraňují a pomáhají Simíkum v nouzi. Mimo to může i tvůj Simík vést vlastní hotel, ať už jako přivýdělek nebo jako svoji profesi.



Je na tobě, jestli převezmeš už vytvořený hotel, nebo ho postavíš pomocí šablon, anebo úplně podle svých představ. Dříve než ve svém hotelu přivítáš první cestující, měl by ses přesvědčit, že budou mít všechno, aby byli spokojení. Postarejte se tedy o restauraci, dostatečných míst na spaní a hodně venkovních aktivit. Máš pod kontrolou ceny za ubytování, a také máš povinnost postarat se o personál na úklid a na recepci. Navrhni jejich uniformy a urči jejích pracovní dobu. Častá kontrola financí tvého hotelu zajistí přesný přehled ohledně výdajů, příjmů a počet volných míst v hotelu. Pokud jsi tak učinil, můžeš spokojeně otevřít hotel a očekávat příchod prvních návštěvníků. Po čase můžeš hotel postupně rozšiřovat a tím se zvýší počet návštěvníků, kteří budou i ochotni platit více za svoje ubytování. Vyplatí se investovat do tvého hotelu, abys po čase mohl více vylepšovat svoji restauraci, venkovní aktivity a celkově vylepšovat zařízení.




V novém dodatku The Sims 3: Tropický ráj objevují tvoji Simíci moře tak jako nikdy předtím. Zvládnul tvůj Simík základy šnorchlování? Tak to je tedy připravený se potopit s neoprenem a kyslíkovou bombou, aby objevoval nová podmořská místa. Zde tě očekávají zajímavé dobrodružství a vzácné předměty. Prozkoumávej podmořské jeskyně, chytej ryby a nalézej skryté poklady. Dejte si ale pozor na nebezpečí, co číhá jak pod mořem, tak i na moři!


Může se stát, že při tvém podmořském pátrání narazíš na jednu z mořských pannen, které se občas objevují ve vodách Rajského ostrova. Ve vodě jsou jednoznačně poznat díky jejich ocasním ploutvím, ale i na souši zdobí tyto významné Simíky jejich barevné šupiny. Měli by dbát na to, aby jejich kůže byla dostatečně hydratovaná, takže by se měli zdržovat alespoň poblíž bazénů. Také by měli často plavat v moři, aby přišli do styku s mořskou vodou, jinak se po čase změní na normální Simíky. A kdo ví, možná vám nějaká mořská panna ukáže, jak se dokáže váš Simík v jednu proměnit.


Vedle hojných atrakcí pro hladové turisty a domorodce se nacházejí na Rajském ostrově i neobjevené ostrovy. Je více způsobů, jak tyto ostrovy prozkoumat. Kusy map jsou schovány na různých místech, které když se dají dohromady ukáží tvému Simíkovi, kde ostrov hledat. Když tvůj Simík ostrov prozkoumá, může si na něm postavit vlastní pozemek nebo postavit nový hotel, tato volba je jen zcela na tobě.


The Sims 3: Tropický ráj obsahuje také mnohé druhy oblečení a objektů, jako je skluzavka a rozmanité druhy plavidel. Předobjednejte si The Sims 3: Tropický ráj - Limitovanou edici! Ke hře dostanete speciální balíček pro přežití, který obsahuje různé oblečení a objekty, a tímto ztroskotání tvých Simíků udělá ještě zajímavějším.


Voda, pláž a nová dobrodružství čekají na tebe a tvé Simíky v novém dodatku The Sims 3: Tropický ráj, který je v prodeji od 27. 7. 2013.

Lukku

O dodatek stále probíhá soutěž - ZDE!

5 komentářů:

  1. SUPER!Strašně moc se těším na Tropický ráj,nejdříve mě ho rodiče nechtěli dovolit,ale pak mi ho slíbili za vysvědčení:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se čím dál tím více těším!:D to je úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  3. Lukku je vážně šikovná :) a nemůžu se dočkat až si to koupím!!!

    OdpovědětVymazat
  4. :O Tento dodatok je úžasný! Najviac sa teším na tie hotely - už som sa pokúšala aj nejaký postaviť zo základného dodatku ale nechodili tam iný simíci :D Super!

    OdpovědětVymazat