středa 1. května 2013

KE KAUZE DENISA DENČA ALIAS DYIDY SIMS


Určitě se najde někdo, kdo neví, co se přesně stalo a rád by slyšel celou story. Rozhodla jsem se to tedy napsat.

Když jsem začala točit Tomb Raidera 2013, tak to byl skok mimo mé The Sims 3 - všichni moc dobře ví, že nic jiného kromě tématu The Sims 3 netočím (novinkou byla i hra The Sims: trosečníci). Hru jsem si vybrala spontánně, protože mám sérii Lary Croft ráda a hrála jsem je od dvojky - nikdy však nedohrála! :D... byl to tedy pokus o novou sérii LP.

Následně poté jsem zjišťovala, že točí i Maruška... naštvalo mě to, protože se s Maruškou moc dobře znám a sama mi říkala, že Tomb Raidera nehraje. Pak ještě jedna Letsplayerka a nakonec Denisa... všechny tři holky znám osobně... a byla jsem s nimi za dobře. Přitom se stačilo slušně zeptat předem, jestli mi to nebude vadit - já bych řekla, že ne... ale od všech do jedné jsem se to dozvěděla, až na jejich kanálech - protože je znám osobně, tak mi to přišlo opravdu hnusný.

Napsala jsem na svůj soukromý FB účet status, ať si to Maruška klidně točí, když už to točí ony dvě taky... v komentářích pod příspěvkem jsem se zmínila o hranici 18 let pro tuto hru. Jediné Marušce z těch třech je nad osmáct let. Následovalo to, že si Denisa Laru smazala z YT s tím, že na svůj kanál i FB napsala, že nebude poslouchat okolo toho různý kecy. Denisa mi pak napsala na FB vzkaz " Ahoj Defi.. Promiň že sem natáčela na Tomb Raidera.. to video sem smazala."

Proč se mi tedy omlouvala?

Asi za týden mi psala jak Denisa, tak i Maruška, jestli můžou točit toho Tomb Raidera... pro mě už na tuhle otázku bylo pozdě! Odpověděla jsem, že můj názor znají. Jednou už to točit začaly a bylo mi už jedno, jestli budou zase.

Denisa začala asi znovu natáčet - nevím, kdy... přišla jsem na to pozdě, ale bylo mi to fuk. Dostala jsem od někoho info, že v první části se o mně zmiňuje a že to není zrovna hezké. Šla jsem si to pustit. Denisa tam mluvila o tom, že se rozhodla to točit, protože nemám na hru autorská práva... že je spoustu jiných Letsplarů, kteří mají o hodně víc odběratelů než já a točí Laru a následně zazněla poznámka, že nikde není psáno, že je hra od 18ti let. Chvíli jsem to vstřebávala, ale pak jsem si řekla, že reagovat musím.

Napsala jsem jí komentář, který byl slušný. Ti, kteří mě mají v odběrech nebo v přátelích na FB zřejmě začali dislikovat a psát k videu komentáře. Nebyl to záměr. Nikomu jsem neřekla, ať  tohle DĚLÁ!





Druhý den mi napsala Denisa moc milý vzkaz. Na její přání jsem ho na chvilku dala na stránku Definitely - mé fanoušky to pobouřilo, její kamarádi mi tam začali psát, že já jí ubližuju... no comment. Samozřejmě jsem to odstranila - veřejné lynčování je mi proti srsti.



Poté jsem se dozvěděla, že Denisa Tomb Raidera opět smazala... a pozor! Důvod je ten, že jsem jí to prý zakázala! TADY JSOU NĚJAKÉ KRÁSNÉ KOMENTY Z JEJÍ FB STRÁNKY.

ZDROJ:



Na konec bych chtěla říct, že jsem netušila, že to zajde až takhle daleko a je mi to líto. Všechno je o dohodě a slušném jednání. Doufám, že konečně z tohohle někdo pochopil, že šlo o čistý princip a o nic jiného. Nechtěla jsem nikoho pošpinit či očernit. Co si člověk svými činy a smýšlením zaseje, to si také sklidí. Opět jsem se zklamala... to jací k sobě lidi dokážou být - je to odporné. Všichni vystupují na internetu jako borci a sprostými slovy nešetří... kdyby to měli udělat LIVE, tak si to sakra rozmyslí. Je to OSTUDA!!!

101 komentářů:

  1. Och god. Tu denisu vôbec nepoznám ani nepozerám ale musím uznať že toto porala. Defi nič si s nej nerob :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě by se tě, ale ptát vůbec nemuseli jestli to mohou natáčet. Přece jenom nemáš autorská práva a může ti být jedno kdo to natáčí :) Jde o princip. Každej si natáčí, co chce a nikoho se na to neptají nebo ses snad ptala jestli můžeš natáčet TS3 apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale oni to drze začali natáčet hned po Defi...A to je ubohé,nemyslíš? :)

      Vymazat
    2. Tady jde vidět, že sis to nepřečetla ;)...

      Vymazat
    3. Je to jejich věc, nemyslíš? :D To je jako kdyby sis koupila tričko a pak bys ho viděla na ostatních -.- By se tě museli ptát, jestli si ho můžou brát ?

      Vymazat
    4. A Defi, chápu, že to mohla vyřešit jinak, nemusela ti nadávat, ale zase se na to zkus kouknout z jejího pohledu :)

      Vymazat
    5. Souhlasím. Mohly ti to holky říct, ale přece jen nedělají nic zakázaného.. Jen točí to, co je baví. Defi tvoje LP mám moc ráda, ale souhlasím ve většině věcech s Denisou. Až na to zveřejňování chatu, ošklivým komentářu na fb i ve videu, ale to jste dělaly obě.
      Jestli je to tvoje kamarádka, bylo by asi lepší kdyby se zeptala, ale i když se nezeptala měla si jí aspoň trochu podporovat.. Dělat LP není podle všeho nic snadného, hodně haterů atd... Možná i ona od tebe čekala nějakou podporu když si její kamarádka..

      Vymazat
    6. Natali- nikomu jsem sprostě nenadávala.

      Vymazat
    7. Kde píšu sprostě? Psala jsem o ošklivých komentářích..

      Vymazat
    8. to máš sice pravdu ale a sem nikde a nikdy neviděla tu denisu a nevim na co si hraje ma okolo 770 subs tak nevim co ze sebe dela, na druhou stranu defi reagovala možná trochu přehnaně.

      Vymazat
  3. Defi..ONA můj vzor není a ani by nebyla....Ty jsi můj vzor NAVŽDY...Si úžasná :3*

    OdpovědětVymazat
  4. koho by se ptala když v ČR to točila prví?? ...ono jde o to že Denča točí zhola skoro to samé co Defi ....

    OdpovědětVymazat
  5. s Defi úplně souhlasím. Šlo jí jenom o princip. Je mi taky jedno že mi táta sní čokoládu. ale mohl se zeptat. Stejně bych mu to dovolil....a to že Denisa říka že Definka není její vzor..?! O.o lže :)) proč se tedy po ní opičí.. ? :) Defi má pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Defi, souhlasím s tebou!.. Je to od ní docela hnusný. Když už si to "2x zveřejnila na FB", tak proč to zveřejňuje i ona? Je jasné že ti to ukradla, sama si myslím že jí jde jenom o odběratele a o likes. Točíš ty nejlepší Letsplaye a Gameplaye na světě!:)

    OdpovědětVymazat
  7. no reputaci a počet odběratelů si tím ničí sama....

    OdpovědětVymazat
  8. To je hnusný! A ty jsi jenom chtěla upozornit, že se stačilo zeptat... A ona hnedka: Nemáš na tu hru autorský prááááva a sims je taky od 12 let a hrajou to 9 letý děcka". Tyvo, rozum mi asi napoví, že v sims se nevraždí (ten simík asi zastřelit nejde, ne?). A ona si na svůj FB nedává ty svoje "statusíky". Kdepák, ona je úplně čistá... A prej nás proti ní štveš? Mohu se zeptat, co dělá ona? A opravdu nezná pojem "slušné vychování"? Ona to asi řeší nějak jinak, než přes internet, co? Defi, my za tebou budeme vždycky stát, jsi prostě nejlepší! A tohle jsou prostě lidi, co neznají úctu!

    OdpovědětVymazat
  9. Bože nad takýmito ľudmi sa mi rozum pozastavuje.Je to určite nejaká nevychovaná parchantka.Teraz som si pozerala jej FB účet a napísala status: Defi je namyšlená. Pár ľudí sa pod to podpísala že áno a niekto tam napísal: Už aby prestala natáčať! Tak toto ma už do nepríčetnosti vytočili.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krasně napsané! Naprosto souhlasím s tebou, Definko! Ta holka to opravdu prehani a pro ni je nejjednodušejší, všechno hodit na tebe! Je to proste jen malé dítě, které neví co a vymýšlí si takove p*coviny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak! úplne si to vystihol..;)

      Vymazat
    2. Tak Smurfe spíž si jenom ochraňuješ Denču a zastáváš se ji to je od tebe hezké když všechno jsi ji udělal ty (Myslím propagaci a propagaci v Sims News) A zas odběratele na YT i když byla první kdo natáčela na Sims ,ale všechno vděčí tobě ne? Bez tebe ani tenhle blog nebyl.

      Vymazat
    3. Wolf- Nechápu, co tímto komentářem máš na mysli!...

      Vymazat
  11. A vůbec ji nepoznávám... Nikdy by mě nenapadlo, že taková dokáže být...

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NENÍ TO PRAVDA!!! Nikoho jsem proti ní nepoštvala. Mé fanoušky popudilo, co řekla ve videu o mně. Reakce byli jejich. Ne, protože jsem je k tomu navedla. Vše je v tomto příspěvku napsáno.

      Vymazat
    2. Defi nikomu nic nepsala, aby se postavil na její stranu. Víš!!!?

      Vymazat
  13. Upřímně, je to od Denči sprosté. Každého by naštvalo, kdyby po někom někdo opakoval. U nás ve škole, holky taky jsou naštvaný když jedna má třeba tyhle náušnice, a další den je mají všichni ostatní ;) Je vážně hnusné,když někdo sprostě opakuje, a ještě se naváží do ostatních. Jde jenom o princip. Denča by to z očí do očí neřekla.. Všichni jsou na netu tak chytrý, ale doopravdy to jsou neviňátka :). Nic jsi z toho nedělej Defi!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. defi nejsem ani na jedný straně ok?

    OdpovědětVymazat
  15. Na jednu stranu je pravda, že by se tě nikdo neměl ptát, co natáčet, ale když si vezmete tak, že to byli její kamarádky. To je jakoby si Defi koupila nový boty a její kamarádka přišla v těch stejných, protože kdyby si je koupil někdo jiný tak je to jedno, ale zrovna od kamarádky by to nečekala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi máte pravdu defi vina to není promin defi :) ♥ holky se mněli zdřejmně zeptat no comment já končím s diskuzí je to holke vina def nikomu nic nezakazovala

      Vymazat
  16. Denisa bude asi pěkně šváclá lopatou po hlavě,že?-.-"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak nějak...mám na Denisu vztek..co si myslí?Definka byla je a bude nejlepší!!Denisa si to teď úplně pos*ala a těch jejich 10 ubohých fanoušků nikoho nezajíma..ať si bere do huby někoho víc trapnějšího než je ona sama..A to jak ti lidi jsou hnusní se nedá ani popsat..Defi má rozum a co se týče Denisi..chová se jak mimino..je úplně trapná

      Vymazat
  17. Já měla Denisu v odběrech. Že začne točit sims pochopím. Udělá si jiný příběh, ale na Tomb Raider nejde jiný příběh. Mě by bylo divný, že Definka začne točit na TR a já hned po ní ?! Okamžitě sem u Denči zrušila odběr. Kdyby tě Denča neznala a začala točit neřeknu, ale ona tě zná. To samé u příběhů... Řekla si: No Defi točí na trosečníky, tak aby to nebylo divný já na mazlíčky" (nebo co točila.)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. asi máte pravdu defi vina to není promin defi :) ♥ holky se mněli zdřejmně zeptat no comment já končím s diskuzí je to holke vina def nikomu nic nezakazovala

    OdpovědětVymazat
  20. no tak se tu všeci poserte ty vole z blbé hry :D :D :D :D chováš se jak kdyby ti bylo 12 "Defi" ,... :D :D :D :D na to že jsi dospělá teda řešíš naprostý hovna, .. ve tvým věku je myslím si spíš normálně řešit třeba já nevím... PRÁCI??? :D :D :D :D bože ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renata- proč bych o svátek měla řešit práci? Není má věc, co řeším? Tohle bylo potřeba vyřešit, stejně jako potřeba jít se vyčůrat ;).

      Vymazat
    2. já sem myslela obecně ne jen dneska ... pochybuju že hraním her si vyděláš na živobytí :D

      Vymazat
  21. Já jsem nejdřív sledovala její LP na The Sims 3 a líbily se mi. Připadala mi v nich sympatická. Zanedlouho jsem narazila i na tvůj kanál a videa si oblíbila. Myslím, že tvá videa jsou lepší než její, ale to je jedno.
    Nechápu, jak se lidé můžou hádat kvůli takové kravině, jako je hra. Pořád moc nechápu, co se stalo. Viděla jsem nejdřív ten komentář, který ti napsala, ale ten jsi potom odstranila, takže jsem myslela, že je to už nějak vyřešeno. Tak asi ne.
    Doufám, že to nějak vyřešíte, protože LP na The Sims 3 se mi líbí od obou z vás :). Nebudu tu psát, která z vás dvou má pravdu. Možná máte pravdu obě 2.

    OdpovědětVymazat
  22. Koukám,že někteří jedinci ani nepobrali ten princip. Je to smutné,tady jde o to že se znali osobně a je slušnost se zeptat. Přece za zeptání se hlava neutrhne. Denca si to vsugerovala moc na sebe a dost z mojeho hlediska přehání. Je to napsané podle pravdy a myslím,že Definka má kuráž,že se pokouší vysvětlit co se doopravdy stalo. Je totiž známo,že spousta lidí nejvíc křičí,když ani neznají podrobnosti k dané věci. Snad teď už mají všichni jasno.

    OdpovědětVymazat
  23. Dívám se na tvoje LetsPlaye ale nemyslím si že si ty začala jako první natáčet Tomb Raidera,takže si myslím že je to jedno, ať si někdo natáčí klidně stejny hry jako ty, a ty s tím nic neuděláš ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezačala jsem ho natáčet jako první... to jsem nikdy ani netvrdila, Lukáši. Taky sis to asi celé nepřečetl.

      Vymazat
  24. Když jsem viděla tenhle příspěvek, viděla jsem její komentáře prvně... Vim že tě to asi naštvalo Defi ale zase díky tomu že natáčíš LP na TS3 tak se i několik ostatních lidí rozhodlo točit a používaj tvoje hlášky. Teď tě prostě jen sledovala, zalíbila se jí hra a taky začala natáčet. Furt stojím za tebou a furt máš moje "lajky" a odběry ale na tomhle nevidim nic špatného. Pravda - nemusela psát o tobě takovýhle statusy nebo co to psala ale přecijenom je to jen další holka co tě zřejmě sledovala a chtěla natáčet. Koukla jsem se na to tvýma očima ale taky jejíma a myslim že je to tak 50 na 50 :) nechci tě taky naštvat ale dřív jsem chtěla natáčet na TS3 ale neměla jsem odvahu, objevila jsem tě, začala sledovat a konečně jsem našla tu odvahu a natáčím. Taky bych ti tady rovnou chtěla poděkovat za to že jsem to díky tobě ryskla a pár lidem se to líbí, jo sice mám asi jen 8 odběrů a zatim to moc nestoupá ale i ostatní někdy začínali ne? Ale to jsem šla někam jinam a úplně jsem odkročila... prostě chci říct že jsi asi naštvaná a kdo by nebyl ne? ale prostě se na to zkus kouknout jejíma očima. Je sice pravda že se mohla zeptat když byla tvim fandou ale to je jakoby se zeptala jestli si může obarvit vlasy jako ty :D jsem stále za tebou ale v něčem opravdu JEN v něčem má pravdu...no teď si du odpočinout od psaní na klávesnici a snad jsem tě taky nenaštvala... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obarvit si vlasy jako já... když jsem si nechala stejný účes jako má moje kamarádka, tak jsem se jí před tím zeptala, jestli jí to nebude vadit... i kdybych si měla koupit stejné triko jako má ona. Je to slušnost :).

      Vymazat
    2. Jo je to slušnost, já se taky ptám kamarádky když se mi něco od ní líbí např. náušnice tak se zeptám ale...no mohla se zeptat no :D já když jsem tě prvně objevila tak jsem hned klikla na odběr a pak jsem se zkusila kouknout i na jiný GamePlayery a říkala jsem si: ,,Ne, není to Defi" a dál jsem se koukala jen na tvoje LPčka
      Mohla se zeptat ale taky je dost možný že se tě ptala někde v komentářích a ty sis nevšimla, já se tě taky na něco ptala pod jedním videem a až po měsíci jsem se dozvěděla odpověď a ještě k tomu od tvých fandů.. ale teď když jsem si to přečetla znova tak je vidět že se mohla zeptat a nic takovýho by se nejspíš nestalo... takže to je spíš takový NE 50 na 50 ale takových 90 na 10 protože je to přecijenom jen jedna z desítek dětí co se rozhodlo natáčet díky tobě ALE mohla se zeptat :D

      Vymazat
    3. Tak jsem ráda, že jsi to pochopila ;). Měj se hezky, Džouzí! :)

      Vymazat
  25. Myslím, že tohle k tobě není fér.. Sice tu Denisu neznám, ale myslím si, že tohle si fakt nezasloužíš.. Jsi pro mě ta nejlepší Let'sPlyerka, protože, když jsem poprvé našla tvoje videa na youtube, doslova se mi změnily dny.. Když mi bylo nejhůř, tak jsem se koukala na tvoje videa a bylo mi hned daleko líp :) A nejradši bych to nějak s tou Denisou řešila :P Ale neznám ji a ani se na její videa nekoukám, proto se do toho radši ani nebudu montovat :// Ale opravdu si myslím, že to není k tobě fér :( .. Je mi to líto, že se kvůli ní musíš trápit :(

    OdpovědětVymazat
  26. Definko, podle toho co jsem si přečetla bych se na její videa ani nekoukla. Nazvat tě Definou a urážet tě :( Proč takový lidi existujou :( Ty si tady ta nejlepší, a tobě budu vždy nejvíc fandit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo a navíc co je špatného že se definka chová jako kdyby mladší.... je to super je s ní větší sranda je vidět že má točení ráda a taky má blíž k mladším divákům videí ;))))))))))))))))

      Vymazat
  27. Defi je prostě super podle mně.... A nějáká Denisa si může říkat co chce, nevím jestli spadla na hlavu z višně a neznám ji, ale myslím si že je hloupá nic proti ní ale jesi jí ještě není (nebylo) 18 když hru začla natáčet tak je to ubohé ať si to klidně hraje to jo, ale ať natáčí až když má na to věk..... já neříkám že bych nechtěla zkusit hrát třeba Assassin´s creed ale nebudu na to natáčet když to správně hrát ani nemám (podle věkové kategorie) navíc bych si na LP a GP netroufla (zůstanu u básniček)..... mohli se sice zeptat to jo, ale co už když to neudělali každopádně nebylo účelem tohoto komentu nikoho urazit Ps: Definko neboj praví fanoušci tvých videi jako já jsou stále s tebou ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Defi,ona na tebe jenom žárlí!Vůbec si jí nevšímej :)

    OdpovědětVymazat
  29. Co dodat.
    Je mrzuté, že se jedné, o lidi, co znáš osobně a nedokáží pochopit čistě ten princip lidí ze stejné komunity. Je jasné, že by to druhého tak nepohoršilo, když by šlo o lidi z jiné komunity a s tebou vlastně neměli nic společného.

    OdpovědětVymazat
  30. Tak víš co? Všichni ,kteří si to čtou a znají Denisu a další kamarády a proč obviňuješ Denču ,že se po tobě opičí? Zase tu píšeš ,že ji to nezakazuješ ,ale jde o to ,že ji pořád píšeš ,že je to od 18ti.K tomu na Tomb Raidera natáčí tuna lidí to nepochopíš? To kdyby jsi nenatáčela ty tak to stejnak bude natáčet tuna lidí ,ale bez tebe. Ti co znají tebe ví o tobě jaká jsi. A to ,že to dáš na fb a potom to smažeš tím něco dokážeš? ANO"!" Ztrapnění před lidma to jenom. Ale je zajímavé co všechno děláš ... To muselo stát úsilí ne? Nebo jsi byla připravená? už to bylo na fb. Už je to na fb to chceš udělat i video a dáš ho na Youtube? Uvažuj na tom Raidera nenatáčíš jenom ty ,ale jak říkám tuna lidí. Tím to ,doufám pochopíš KONEČNĚ.,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plácáš tu páté přes deváté... nechápu smysl tvého příspěvku.

      Vymazat
  31. Nemáš nejvíc odběratelů ale kdo jo? Tvoje videa mají šmrnc a taky by mi vadilo kdyby se po mě někdo opičil nebo tak. :)(Nenech se rozhodit, mi tě podržíme a ti ostatní nám můžou být ukradení):3

    OdpovědětVymazat
  32. Proboha! Tak tato slečna to celkem podělala. -_- Kdyby mě někdo "ukradl"! nápad třeba na článek, bez předešlého upozornění/zeptání se, a po ve vysvětlení na mě házel akorát špínu, nejspíš bych ho zašlapala do země. -_-

    OdpovědětVymazat
  33. Naozaj máš 30 rokov? To ma veľmi prekvapuje, pretože tu robíš vojnu, akoby ti prinajmenšom ukradli patent na liek proti rakovine. Nerozumiem totiž tomu, ako môže zrelá žena takto rozdúchavať hádku kvôli herným videám a keď tu čítam ešte aj o tom, či si dať rovnaké náušnice alebo nie... no krása. To je príznačné pre dievčatá na strednej škole a nižšie, vo vyššom veku sa už vyžaduje troška viac tolerancie a triezvejšie uvažovanie, nemyslíš? Nehnevaj sa Defi, ale stalo sa jedine to, že si nezvládla vlastnú popularitu. No tak tvoje kamarátky začali po tebe opakovať, ach bože!!! Pravdepodobne ťa obdivovali a čakali od teba podporu. Nie, ty si ich namiesto toho dala krásne dole. Chcela by som vidieť Madonnu, ako naháňa vlastné fanúšičky a rozpráva im o tom, aké je to hnusné, že si zafarbili vlasy ako ona :-) a ešte si kúpili aj rovnaké šaty. No to je naozaj vrchol! Nemala by ich dať na súd? A ver tomu, že ju hromada dievčat kopíruje oveľa presnejšie, ako tvoje kamarátky teba. Väčšinu ľudí, ktorí sa stanú nejakým spôsobom populárni, teší, že sa im podarilo ovplyvniť verejnosť. Ty sa na to ešte sťažuj! Well done, Defi! Well done! Buď sa s tým nauč žiť alebo sa stiahni, ale ak máš rozum, nebudeš si likvidovať vlastných obdivovateľov a vytvárať z nich tábory. Kvôli pár videám, o ktoré za niekoľko rokov ľudia ani nezakopnú, alebo sa budú len nostalgicky usmievať, že toto kedysi hrali a mysleli to vážne... mimochodom Defi, ty sama používaš cudzie práva, tie hry niekto vymyslel a naprogramoval. Videá z nich môžeš robiť len vďaka tomu, že ti to umožnili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, vadila mi úplně jiná věc, která je vepsaná do příspěvku. Ne, to, o čem píšeš.

      Vymazat
    2. Pozorne som si prečítala celý blog okrem niektorých pomaly fanatických komentárov a myslím si, že ti vadí presne to, o čom píšem. To, že to nechceš vidieť, je už tvoja vec. Snažila som sa ti naznačiť, ako sa dá problém riešiť. Ak ti robí problém nasypať si popol na hlavu a urobiť všetkému koniec, je to čisto tvoje rozhodnutie a následky si ponesieš sama. Nie ja, nie Denča, nie tvoje neochvejné obdivovateľky...Ty!

      Vymazat
    3. Však ano. Jak jsem už psala "Co si člověk svými činy a smýšlením zaseje, to si také sklidí."

      Vymazat
  34. Tak okey donutila jsi mě to napsat znova ,ale jak vidím musím to napsat Pro TEBE smysluplně. :P 1. Nechápu proč do toho taháš konkrétní lidi stačí ,že na to naráčí někdo koho znáš osobněji.. 2. Asi nechápeš ,že na to natáčí plno různých lidí a Denča ti napsala ,že se na tebe nedívá tak se ani nedívá na Tomb Raidera.A začala natáčet kvůli toho ,že se ji hra líbí a taky si může natáčet na co chce. UVAŽUJ 3. Nenatáčíš jenom ty najede ti milion lidí jen musíš jít na Youtube a napsat: Tomb Raider 2013 gameplay :D :D :D. Jde vidět ,že si to asi neumíš řešit sama ,že do toho navádíš své fanoušky a dáváš jim prostor komentovat.Konkrétněji jsem kamarád Denči a dalších a vím proč co dělá atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Očividně jsi nepochopila, co jsem psala já ;). Napsala jsem všechno, jak bylo. Na tvůj komentář už odpověď tím pádem není.

      Vymazat
    2. Sama víš ,že to tak NENÍ! A nejsem holka ty vole to bych nepsal v mužských zájmenech a slovesech. A co se mi bojíš odpovědět? to je tak těžké prostě napsat pravdu ? Nebo se nechceš ztrapnit no OKey dám ti tu svůj fb když tu nechceš odpovědět. https://www.facebook.com/milos.ponikelsky.5?ref=tn_tnmn

      Vymazat
    3. Á, Miloš. Můj milý pan hater. Ty si jen přidáš do ohně, protože jsem s tebou nekomunikovala, tak jak jsi chtěl ;). Určitě ti dělá dobře, že ti vůbec odpovídám, co? :D

      Vymazat
    4. To bylo předtím už mi to je jedno stačilo tě poznat z jiné stránky. A taky mi to je celkem jedno ,ale u tebe asi dělá dobře tady špinit Denču. Že?

      Vymazat
    5. Nikdo jí nešpiní. Naopak. Tímto jsem kauzu ukončila a co se týče Denisy, tak s ní nechci už mít nic společného a jestli to nepochopila a má tendenci na mě pořád sprostě nadávat, tak je mi to už jedno. Pro mě je to uzavřené a ona by toho měla taky nechat. A ty taky. I když se v tom pravděpodobně vyžíváš...

      Vymazat
    6. Stejnak vím svoje jenže ty to nechceš pochopit ok ukončené a já se v ničem nevyžívám jenom bráním moji kamarádku. To neznáš??

      Vymazat
  35. Defi ty si najlepšie dievča ktoré poznám a tvoje LP sú super a Denča je podľa mňa trápna :D PS-Teším sa na ďalší LP :D S pozdravom Vera :-*

    OdpovědětVymazat
  36. Vy, co tady píšete, že se ptát nemusejí, že každý si může natáčet kdy chce a co chce. Ale přečtěte si to pozorně..! Byly to její (nevím jak moc) kamáradky. A jak by se Vám líbilo, kdyby vaše kamáradka začala nosit stejný účes jako Vy ?! Ok, kdyby to byla nějaká holka, kterou jste v životě neviděly, řekly by jste si fajn, nezná mě tak se ani nemůže opičit.. Ale ony (Defi, Denisa a Maruška) se znaly osobně byly to, jak už jsem psala 'kamarádky'. Takže prosím přečtě si to pozorně nebo to nechte radši plavat.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja si myslím že byto mali už nechať tak....

      Vymazat
    2. Miška, neviem ako si na tom ty s kamarátkami, ale ja si tie svoje rozhodne vážim viac, ako nejaké video.

      Vymazat
  37. Defi ty jsi nejlepší tvoje LP jsou super, a neboj ta hádka jednou skončí všechno zlé musí vždycky skončit :))

    OdpovědětVymazat
  38. defi nevím jak tady Deniz Tišer přišel na to že si Laru začala natáčet jako první?!.. to tak. Moc dobře víš že si to jako první nezačala natáčet.. Před tebou to natáčel Zdochliakk a pod. a navíc na to nemáš autorské práva. To co tady píšeš že by sem to LIVE neřekla je jen tvoje mysl já to klidně řeknu co si myslím.. a ještě jedna upomínka bez svojich fanoušků by si byla úplná nula takže se vzpamatuj a na to že ti je skoro 30 se chováš jak 5 leté dítě :) no kdyby sem mněla todle všechno vypisovat byli by jsme tady ještě nejmíně 50 let takže se vzpamatuj co děláš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to mám vědět? Jsem snad Deniz Tišer? :)... to, co jsi napsala, akorát opakuješ, co už napsala Denisa. Tebe znám osobně a za to, cos mi poslala do SZ - vidět tě osobně, tak ti nafackuju. To si piš.

      Vymazat
    2. Ano souhlasím veru přesně jestli chceš tak taky natočím video a řeknu tito no klidně i do očí.!

      Vymazat
    3. Veru četla si to pořádně? ;) Očividně jako některým zde uniká celá podstata toho textu. Mě spíš přijde,že teď už tady nejde o kauzu jako takovou,ale že si tady akurát už někteří jedinci vybíjí svojí vlastní zlobu oproti Defi. A to myslím,že sem vůbec nepratří a ještě to je totálně netaktní!

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. já to myslel na jiný kemontář kde bylo zmínění Sims...to Defi začala točit jako první.....nevěděl jsem že se dá odpovídát :D :D :D moje chyba :D

      Vymazat
    6. Defi zle som to nmapísal prepáč ja som hlava derava :D:D:D že ti to povedala na preddvádzačke alebo dačo take :D včera mi proste povedala že si ju ma rada a dačo take
      a ja mam dosť kamaratov vonku !!!
      tak sa nestaraj do mojho ospobneho života ! plis

      Vymazat
    7. defi si snad moje matka aby si mi nafackovala?..

      Vymazat
  39. Už dosť defi mňa toto všedko mrzí !!! ;( plis !!! nemožte sa nejak dohodnúť prosím !

    OdpovědětVymazat
  40. Defi viděla jsem její první video na Tomb Raider a bylo celkem dobrý ale jakmile se zmínila o tobě a o tom že na to nemáš autorský práva (a podle mě dost hnusným tónem) zrušila sem si u ní odběr. Ale nic si z toho nedělej až bude mít stejně odběratelů jako ty tak pak může něco říkat ale teď na to podle mě nemá právo. Jo a jak píše žes na ní poslala svoje fanoušky tak ona na tebe zas poslala ty sví tak ať se navsteká.
    Pozdravuje věrná faninka Barča :D

    OdpovědětVymazat
  41. Takže..Když měla Defi tu pauzu,koukala jsem se jen na Denisi videa.To z toho důvodu,že nic jiného mě v tu chvíli nebavilo než The sims.Měla jsem ji fakt ráda.Ale když už potom začala točit po pauze i Defi,koukala jsem se na obě 2.Teď už se na Denisu nekoukám už delší dobu.Nevím ani proč.Prostě už nekoukám.Jen na Defi.Ale to jsem zase odbočila.No nevadí.
    Když jsem viděla na FB jak Defi dala příspěvek o té Denise a o Tomb Raideru,zarazilo mě to co jsem četla u Defi.(Četla jsem to ještě před tím,než jsem si pustila to video).
    Když už jsem si to dočetla cyhstala jsem si ten začátek pustit,ale furt jsem si říkala že to nemůže takhle být.Když sem to slyšela..neumim to popsat prostě.
    ..Myslela jsem si hold o Denise uplně něco jiného a nečekala jsem,že by tohle o DEFI vůbec mohla říci.
    Jo..teď jestli to někdo čte,si říká,že na to jednou dojde že mě Defi zklame.Já si to nemyslím.Stojím za NÍ a vždycyk budu.
    Defi je můj vzor!Nevím co bych dělala kdyby už nenatáčela.Vím,že na to jednou dojde,ale teď to ještě nechci.Mám Defi hodně moc ráda.Fandim jí.Takže..stojím za ní ať se stane cokoli..
    By:Asba..

    OdpovědětVymazat
  42. defi nestačí čo ti povedala včera maruška do telefonu.. to si myslím aj ja .... Takto si všetky kazite reputaciu... Defi ako sa mam cítiť ja !!! 3 baby ktoré mam veľmi rád a hadaju sa o takuto vec.... prepáč ale mne niečo včera denča povedala ked chceš mať snu vojnu tak maj .... ale dobre to neskončíí ! tomu ver :( obydve prestante natačať a bude to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Maruškou jsem vůbec včera nemluvila. Wtf?

      Vymazat
    2. Jak mohla včera mluvit s Maruškou, když byla se mnou? WTF??

      Vymazat
    3. mne povedala že ste si volali alebo písali sms .. nvm ale podstatne to není

      Vymazat
  43. Je pravda že kopíruje-možno nie úmyselne ale no... Ku tomu je hlúpe pýtať si povolenie hrať nejakú hru ktorú natáčalo už x ľudí pred tebou. Určite by aj mňa naštvalo kebyže niekto natočí tú istú hru hneď po mne. Ale no čo už. S počtmi odberatoľov,zhliadnutí a celkovým prevedením videi si určite popredu :)) Som rada že si ukončila "kauzu Denisa" a teším sa na ďalšie videá :))

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem ráda, že si to sem napsala, protože jsem to zprvu moc nechápala. Podle mě si nic nikomu nezakazovala, chápu že ti to, že se nezeptaly vadí a mě si proti nikomu nepoštvala. (Né že bych ji někdy měla ráda)Pořád si má nejoblíbenější Let'splayerka :)

    OdpovědětVymazat
  45. Defi, plně tě chápu a podporuji......mám s takovými lidmi své zkušenosti (neříkám že stejné, ale mám). Vždycky se budu koukat na tvé Letsplaye dokud se nerozhodneš to skončit (což by mě velmi mrzelo)...a doufám, že to všechno pomine.

    OdpovědětVymazat
  46. no neposerte sa už všetcoi stoho !!! není to jedno omg je tu tu demokracia každý si môže robiť čo chce................................... Už mi to príde až moc trapne defi jako....Kedysi som ťa uplne zbiožnoval ale teraz je čas si zastať skutočných kamarátov ! ktorí my odpíšu s radostou a zavolajú len jej spôsobuješ traaumu :D a poviem ti to takto ! niektorý si ťa zastavajú len kôli tomu že si Lets Plejerka a pritom o tebe nevedia nič... J e mi lotu denčei... som jej kamarát a budem si ju zastavať ako ti to povedala maruška :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruška mi teď píše sms, že sis to vymyslel - já s ní nevolala, tak nechápu, co to tu píšeš. Danko, upřímně je mi tě líto, co se z tebe stalo a Marušce taky. Měl by sis hledat opravdové přátelé venku a ne přes Skype. Konec diskuze s tebou.

      Vymazat
    2. No tak promiň, ale tohle je svobodný svět a já jen chtěla Defi podpořit...ale chápu, že mi do toho co se tady děje nic není, byla to jen podpora.

      Vymazat
    3. OK defi ... .ale čo si mam o tom myslieť ja mam kamošou vonku... A vidíš kam to až zašlo hadame sa tu... to bol princíp ?

      Vymazat
    4. No Defino hlavně,že tu hraješ frajerku. A proč štveš Daniela proti Marušce co ti je? Hlavně ,že jsi ji zakázala Tomb Raider to jsi kamarádka ? Maruška mi nic neřekla ,ale je jasné ,že to hned smazala kvůli tebe. A tak stejnak je to tvůj názor on a ani Denča a verča a ani já tě nehodláme poslouchat. Maruška je lepší jak ty tak se uklidni!

      Vymazat