úterý 5. června 2018

Zapište si svátky do kalendáře! Opravdu, 2 největší novinky v The Sims 4 Roční období

ZCHLAĎTE SE S ROČNÍMI OBDOBÍMI

Zdravíme hráče Simíků! Rozšíření The Sims 4 Roční období vychází již brzy a my vám chceme ukázat, co všechno na vás v jednotlivých ročních obdobích čeká. Už jsme si něco málo řekli o jaře a létě, ale teď přišel čas zatopit v krbu, uvařit čaj a sledovat, jak se listí na stromech v celém sousedství postupně vybarvuje. Pojďme se tedy mrknout na podzim, zimu, dýňové koření a všechno hezké, co vy na to?




Mrkněte do kalendáře 

Pro začátek si povíme o jedné z nejvýznamnějších funkcí tohoto rozšíření, kterou je kalendář. Pojďme si o něm pohovořit! V kalendáři najdete všechny nadcházející svátky. S každým z nich se pojí tradice, které mohou vaši Simíci dodržovat, aby si oslavu svátků maximálně užili. Předpověď počasí navíc Simíkům pomůže aktivity správně naplánovat. V kalendáři také uvidíte rozvrh své simíkovské domácnosti, kde se mimo jiné dozvíte, kdy musí vyrazit do práce. Abyste mohli ještě lépe plánovat, uvidíte v kalendáři i simíkovské narozeniny. Odšpuntujte si nektar (na novoroční oslavu), protože všechny tyhle informace a ještě víc teď najdete na jednom místě. Simíci konečně budou mít ve všem pořádek.



Hráči Simíků, rozpalte trouby 

Když začne být venku chladno, znamená to, že svátky na sebe nenechají dlouho čekat. Oslava sklizně je na podzim. Simíci sezvou všechny své blízké kamarády a rodinu na velkou hostinu. Simíci si to u této zvláštní příležitosti mohou doma vyzdobit, šoupnout krocana do trouby a uvařit lahodné dobroty pro celé příbuzenstvo. Chtěli byste pozvat ještě jednoho hosta navíc? Možná se potkáte se zvláštním slaměným kamarádem, který je jako dělaný pro vaši zahradu. Když do města zavítá zima, blíží se i Vánoce! Vylaďte si to doma pomocí svátečního balíčku a krabice s dekoracemi, dávejte dárky, usrkávejte horké kakao a ještě mnohem víc. Určitě nebudete chtít promeškat speciální návštěvu od Vánočního dědečka. Jistě vylepší sváteční náladu všem Simíkům.



Páni, venku je ale kosa

Bez smršti pořádně chladných aktivit by to nebyl pořádný podzim ani správná zima. Úplně poprvé v The Sims 4 tak představujeme bruslení na ledu. Když si pořídíte kluziště, čekají vaše Simíky triky, otočky i neohrabané pády. Simíci se navíc mohou vyzbrojit čepicemi a rukavicemi, aby mohli vyrazit ven stavět sněhuláky a dělat andělíčky ve sněhu. Když už mluvíme o sezonních aktivitách, jsou vaši Simíci připraveni přímo spadnout do pestrobarevné lásky? Dobrodružní Simíci totiž mohou ehm vyjádřit své vzájemné city v hromadě opadaného listí! Ano, patrně je budete chtít nechat zalistovat v soukromí. (Za ty slabé vtípky se omlouváme. Ale líto nám to není!) Jak se dá čekat, v zimě vám ztuhne úsměv na rtech. Hlavně začne mrznout! A bez teplého oblečení se vaši Simíci začnou třást jako osiky. Než na delší dobu vyrazíte ven, raději se pořádně zabalte do něčeho teplého. Pokud to neuděláte, vaši Simíci dost možná zmodrají. Tím myslíme, že jako omrznou. Čím větší zima jim bude, tím větší je šance, že - ano, hádáte správně - umrznou k smrti. Tududum.

ZDROJ:
TheSims.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat