čtvrtek 24. května 2018

TRAILER: Zábavu za každého počasí vám zajistí The Sims 4 Roční období

BEZ OHLEDU NA POČASÍ, TADY JE

ROČ-NÍ OB-DO-BÍ! ROČ-NÍ OB-DO-BÍ! ROČ-NÍ OB-DO-BÍ! 

Hráči Simíků, slyšeli jsme vás naprosto jasně. Takže nastal ten pravý čas odhalit náš největší, nejjasnější a občas i nejbouřlivější balíček vůbec. The Sims™ 4 Roční období vychází na PC a Mac už 22. června 2018! Jen si to představte: příval sněhových vloček se pomalu snáší z oblohy. V krbu praská oheň. Všichni na sobě mají pořádně huňatý svetr. A popíjejí horké kakao. Celý dům je svátečně vyzdobený.

 

Cítíte tu vůni borovic? Vidíte všechna ta blikající světýlka? Dokážete si vůbec představit, jak to navždy změní celé vaše hraní? Jsme nadšení, že vám můžeme ukázat, jak velký vliv bude mít rozšíření Roční období na všechny vaše Simíky. Abyste si mohli udělat představu, co od tohoto balíčku očekávat, tohle je jeho nejdůležitější obsah:

  • Čtyři ohromující roční období: od sněhobílých chumelenic až po spalující vedra – roční období každý svět ovlivňují jinak. 

  • Sezonní aktivity: užívejte si zimní příhody při bruslení, na podzim se skamaraďte s kouzelným strašákem, užijte si jarní románek během slejváku nebo uspořádejte letní party u bazénu.

  • Kalendář a slavení svátků: poznačte si do kalendáře tradiční svátky a vytvořte si i své vlastní! Sezvěte kamarády a rodinu a oslavte svátky jaksepatří se všemi tradicemi, dárky a výjimečnými hosty. 

  • Zahradnická kariéra: začněte kultivovat svou zahradnickou kariéru v roli botanika nebo tvůrce květinových aranžmá


A to je pro dnešek všechno, hráči Simíků. Děkujeme. Jako vždy chceme této báječné komunitě plné hráčů, tvůrců a vůbec skvělých lidí poděkovat za přízeň.



ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat