úterý 6. března 2018

TRAILER: Více mazlíčků s novou kolekcí!

S TOUTO KOLEKCÍ BUDE ZVÍŘECÍ SRST ÚPLNĚ VŠUDE

Mají vaši Simíci rádi své mazlíčky? Přinášejí tito mazlíčci do životů vašich Simíků radosti, strasti a poškrábaný nábytek? Chcete jejich životy ještě víc obohatit? Už vás nebaví číst všechny ty zbytečné otázky? Na všechno odpovídáme ano!

Takže pojďme k věci: kolekce The Sims 4 Můj první mazlíček* vychází již 13. března 2018 a celá se točí - ano, odhadli jste to správně - kolem mazlíčků. Vaši Simíci teď budou moci obléknout své psy a kočky do nových úborů. Ano, opravdu na to došlo, vážení. Mazlíčkovské kostýmy jsou tady. Vaši chlupáči se teď mohou stylově naparovat! Klidně by mohli i na mazlíčkovskou módní přehlídku. Ale počkat, tím ještě ani zdaleka nekončíme!


Pokud se nemůžete rozšíření The Sims 4 Psi a kočky nabažit, patrně se počítáte k velkým milovníkům zvířat. Kolekce The Sims 4 Můj první mazlíček vám umožňuje pořídit si domů malé mazlíčky, jako je křeček, krysa, trpasličí ježek nebo miniaturní bubalus. Všichni žijí v zábavných interaktivních obydlích, kde o ně Simíci mohou pečovat, hrát si s nimi a udržovat je zdravé a spokojené. Simíci si to doma mohou zařídit nábytkem inspirovaným mazlíčky a konečně tak ukázat svým mazlíčkům, kamarádům i rodinám, jak moc jim záleží na jejich malých chlupáčích.


Projasněte dětský pokoj, hoďte do obývacího pokoje kočičí polštář a ukažte, jak moc jste hrdí na všechno, co souvisí s mazlíčky! Chcete mazlíčkům svých Simíků dokázat, že je máte rádi? Kolekce The Sims 4 Můj první mazlíček vychází 13. března 2018 na PC a Mac.

*Vyžaduje základní hru The Sims 4 (prodává se samostatně) a všechny herní aktualizace. Pro přístup k úplnému obsahu vyžaduje rozšíření The Sims 4 Psi a kočky (prodává se samostatně).


ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat