pondělí 5. března 2018

PO STOPÁCH: The Sims 4 Roční období je konečně v přípravě?

NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK JE POUZE SPEKULACE. 
NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ OFICIÁLNÍ INFORMACE!


Každý rok přijde ten čas na spekulace, náznaky a vodítka k novému rozšíření. Pojďme se podívat, kam nás směřují letošní stopy. Opravdu bude dalším rozšířením počasí

FANOUŠKY TVOŘENÝ RENDER


1. JE POČASÍ TECHNICKY MOŽNÉ?

Jedna věc je vymyslet rozšíření. Druhá, jestli je ten nápad vůbec proveditelný. SimGurus, tvůrci The Sims, se již v minulosti vyjádřili, že přinést možnost plavat v moři v aktuálních světech jako je Vrbová Zátoka nebo Bridleton Bay je nemožné. Musel by pro to být vytvořen speciální svět. 

Už v roce 2015 odpověděl SimGuruDaniel "Není nic, co by limitovalo vytvoření ročních období." Dále na otázku "Myslíte, že bude mít TS4 mazlíčky a počasí?" odpověděl mazaně "Jo, ale co já vím."
SimGuruDaniel, ač je tvůrce The Sims 4, tak pracuje na herních balíčcích. Jeho odpovědi tedy nelze brát 100% v potaz.

 

Tyto spekulace zůstaly ležet ladem až do začátku tohoto roku, kdy SimGuruMegs opět potvrdila technickou proveditelnost slovy: "Kladli jsme si tuto otázku už dříve a ne, neomezili bychom počasí jen na jeden svět.", kdy odpověděla na otázku, jestli by roční období muselo být v The Sims 4 limitované jen na jeden svět.



2. IKONY V BATOLECÍ AKTUALIZACI

Malý náznak, ale ignorovat jej nebudeme. Společně s batolaty přibylo do hry mnoho nových ikon. Mezi nimi i ikony listí a sněhu.


Ve hře je těchto náznaků více. Například vtip z balíčku Oslav zní "Co se stane, když zkřížíte mazlíčky  a počasí? Rain (déšť) deer (jelen) - podobné reindeer (sob). Ve hře je také batolecí kniha s názvem "Kdy přijde zima?". Už dříve bylo ale řečeno, že se jedná spíše o vtip k seriálu Hra o trůny.



3. BRIDLETON BAY A DŽUNGLE

Poslední dva velké DLC, The Sims 4 Psi a kočky a The Sims 4 Dobrodružství v džungli, jsou napěchovány odkazy na počasí! Kalendáře, podzimní stromy v Bridleton Bay, popisky těchto stromů se pak vysloveně zmiňují o ročních dobách. Celý svět Bridleton Bay je podzimně laděný!

Dobrodružství v džungli tuto spekulaci jen prohlubuje, kdy Simíkům (SPOILER) přináší pomocí kleteb osobní mrak s bouřkou nebo osobní sluníčko. Mnoho předmětů se také zmiňuje právě o dešti a povětrnostních podmínkách.



4. TECHNICKÁ PODPORA

Teď musíme být velmi opatrní! Odvážný fanoušek se jen tak v půli řeči zeptal pracovníků na technické podpoře, zda-li se chystá The Sims 4 Roční období. K jeho překvapení dostal odpověď, že ano! Tohle je velice silné tvrzení. Podpora EA mnohdy nemá přístup k dokumentům o vydávání rozšíření a pokud ano, je povinna tyto informace tajit pod výhrůžkou pokuty. Toto tvrzení tedy není oficiální, ale rozhodně jej můžeme přidat na list spekulací.


Aby toho nebylo málo, hned další člověk se zeptal na stejnou otázku. K jeho údivu dostal i datum vydání - 18. září 2018. Toto datum vydání je ovšem jen a pouze spekulace hráčů na oficiálním fóru. Pracovník EA prostě asi jen googlil, aby zjistil odpověď, která je navíc špatná.



5. EA PLAY

E3 nebo Gamescom - možná znáte tyto výstavy her. EA Play je výstava přímo a jen o hrách od EA. Každým rokem se pořádá v Hollywoodu a jsou na ni oznamovány nové hry. The Sims zde vždy mělo stánek, ale nikdy nic neoznamovalo. Letos to může být jiné. EA opět potvrdila, že zde bude mít The Sims stánek. The Sims Francie ovšem ve svém příspěvku potvrdila, že je to místo, kde hledat budoucnost své oblíbené hry. Mluvili i o The Sims 4? Akce se koná od 9. - 11. června 2018.





ZDROJ:




Žádné komentáře:

Okomentovat