úterý 13. února 2018

TRAILER: Simíky čeká nebezpečná cesta - herní balíček The Sims 4 Dobrodružství v džungli oznámen

UŽÍVEJTE SI VÝPRAVY DO DIVOČINY S THE SIMS 4 DOBRODRUŽSTVÍ V DŽUNGLI

Chcete prozkoumat něco nového? Nebo dokonce exotického? V tom případě už dál nehledejte, protože vám s velkou radostí oznamujeme, že The Sims 4 Dobrodružství v džungli vychází 27. února na PC a Mac! V The Sims 4 Dobrodružství v džungli můžete Simíkům dopřát tajuplné eskapády, objevit neznámou kulturu a cestovat jedinečnou divokou krajinou. Prozkoumat toho můžete velikou spoustu – tady je malá ochutnávka zábavy, kterou si vaši Simíci užijí!


V tomto balíčku se Simíci vydají do odlehlé země zvané Selvadorado. Mohou prozkoumat džungli a nenechat kámen (nebo skryté jezírko!) na kameni, objevovat starověké relikvie a ještě mnohem víc.


Pokud touží po další zábavě, mohou Simíci narazit na skrytý chrám, kde mají možnost prozkoumat tajuplné místnosti. Na každém kroku na ně čekají báječné poklady nebo naprostá zkáza. Pozor na ten balvan!


Že vás šílená dobrodružství nebaví, ale pořád si chcete hraní trochu okořenit? Vaši Simíci mohou ochutnat tradiční jídla, rozbalit to na parketu za doprovodu nové hudby a obléknout se do barevné místní módy.


Také mají možnost pracovat na vykopávkách a prozkoumávat cenné předměty, které si mohou odvézt domů a vystavit si je. Objeví něco starověkého, nádherného, nebo dokonce mystického? Nic není vyloučeno!


Hlavně si ale dejte pozor na všechny ty podvrhy, které za nic nestojí! Je nám jasné, že to všechno zní hodně zábavně, ale každé dobrodružství má svá rizika, nebo ne? Berte v potaz, že na výpravách si Simíci musí dávat pozor na včely, jedovaté pavouky a další nebezpečná stvoření.


Navíc se musí mít na pozoru i před přírodními jevy. Neříkejte, že jsme vás nevarovali! Připraveni na úplně nové dobrodružství? Už se nemůžeme dočkat, co všechno objevíte v The Sims 4 Dobrodružství v džungli, až 27. února 2018 celosvětově vyjde na PC a Mac.


ZDROJ:
- TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat