pátek 2. února 2018

The Sims má 18 let a oslavuje slevami až 50%!

THE SIMS SLAVÍ 18 LET! 

S velikou radostí vám oznamujeme, že sérii The Sims je dnes osmnáct let! Pro nás jako tvůrce to je velký úspěch, ale je to hlavně obří důkaz nadšení naší komunity. Tyto hry jsme pro vás mohli tak dlouho vytvářet díky vašim střeleným filmečkům, výrazným a propracovaným skinům, zajímavým a někdy i bizarním modům a báječným příběhům, které vyprávíte.

Během těch let jsme si často pokládali těžké životní otázky, jako třeba: „Nečurají Simíci moc často?“ a „Mohl by z oběžné dráhy spadnout satelit a trefit Simíka?“ Občas jsme se dokonce museli ponořit i do introspektivních témat, jako třeba: „Mohou mít rostliny vemena?“ (Odpověď je: ano, některé mohou.) Za ta léta jsme vytvořili spoustu příběhů a vzpomínek. A nikdy nezapomenu na tu chybu, která v The Sims 2 Ve světě podnikání Simíkům umožňovala prodávat děti. Ale nebojte, hra s tou chybou nevyšla! Jde o nádhernou práci plnou zajímavých okamžiků a moc rádi se o ni s vámi všemi dělíme.



    The Sims 4 na konzole    

 I když už je Simíkům 18 a teenagerské strasti tak snad mají za sebou, neznamená to, že budou jen tak sedět na zadku. Hra The Sims 4 je nyní k dostání na konzole, což znamená, že s digitálními lidičkami si teď můžete hrát z pohodlí svého gauče. Kromě základní hry se můžete pobavit i s několika skvělými balíčky, které vám vylepší zážitky. Nechybí ani můj oblíbený The Sims 4 Život ve městě. A taky nesmíme zapomenout na kolekci The Sims 4 Romantická zahrada, která vychází 6. února na Xbox One a PlayStation 4!



    Nálepky v iOS a Threadless    

Na oslavu jsme pro vás připravili také několik dárků. Nejprve tu máme samolepky! Od 6. února si můžete v iMessage užívat zábavné a živé nálepky pro iOS. Do obchodu Threadless budeme od 6. února přidávat několik nových designů, abyste se mohli pochlubit svou láskou k The Sims!



   Slevy   

Poslední překvapení, o které se s vámi chceme podělit, jsou slevy! Chceme ukázat, jak moc rádi máme naši loajální komunitu a jak moc si jí vážíme 50% slevou na The Sims 4 na Originu. Hlavně tuto nabídku nezapomeňte využít do 8. února do 19:00 našeho času. Jsme opravdu vděční, že jste s námi zůstali a pomohli nám z The Sims vytvořit skutečně výjimečnou a jedinečnou hru. Na tento rok máme připravenou spoustu báječných věcí, tak nás nezapomeňte sledovat a bavte se při hraní Simíků!

>> SLEVY <<



ZDROJ:
TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat