úterý 6. února 2018

EXKLUZIVNĚ: Známe název a obsah nového "dobrodružného" herního balíčku!

Všichni se radují, když věci unikají. Už delší dobu čekáme na odhalení nového herního balíčku, který nám byl v krátkosti ukázán na začátku roku 2018 v teaseru. Teď konečně víme, o čem tento herní balíček bude.


THE SIMS 4 DOBRODRUŽSTVÍ V DŽUNGLI

Prozkoumejte jedinečnou divokou džungli, odhalte tajemství hrobek, překonejte překážky v džungli, najděte prokleté relikvie a poklady. Zažijte kulturu a zvyky Selvadorů, od okusení místních specialit, až po nové žhavé tance!

OBSAH HERNÍHO BALÍČKU

  • Troufněte si zajet do Selvadorády. Cestujte do Selvadorády, kde se mohou vaši Simíci spřátelit s místními obyvateli v kantýně nebo si koupit vybavení potřebné k přežití. Vaši Simíci mohou vyzkoušet tradiční jídla, tančit na novou hudbu, procvičit si domorodé zvyky a nakupovat jedinečné dekorace. Ošaťte své Simíky místní módou z oblečení plné barevných vzorů vhodných pro džungli! 
  • Prozkoumejte džungli. Vybavení Simíci, kteří jsou ovšem nebojácní, jsou připraveni zavítat hluboko do džungle, odkrývat skryté jezírka, starobylé artefakty a zříceniny. Dejte si pozor na přírodní nebezpečí a překážky (od smrtících včel až po jedovaté pavouky), které jistě zajistí, že vaši Simíci budou kolem procházet po špičkách.
  • Objevte skryté hrobky. Vaši Simíci budou příjemně překvapeni tím, co najdou, když narazí na jedinečnou hrobku. Vydejte se do tajemných místností, kde mohou Simíci najít bezcenné blbosti, velké poklady nebo záhubu! Nechte své Simíky navštívit místo znovu a vyzkoušejte nové výzvy a odhalte různé poklady a pasti. 
  • Sbírejte starověké artefakty. Odhalte skrytá místa a najděte starověké artefakty a tajemné relikvie. Simíci mohou vykopat a prozkoumat tyto drahocenné předměty na archeologickém stole a určit jejich kvalitu. Dávejte si pozor na falešné věci!


ZDROJ:

Žádné komentáře:

Okomentovat