středa 10. ledna 2018

TRAILER: Komunitní kolekce "Pereme" vytvořená podle vás!

VYPERTE ŠPINAVÉ PRÁDLO S KOLEKCÍ THE SIMS 4 PEREME! 

Touží vaši Simíci vyndat krásně vyhřáté oblečení ze sušičky? Brzy už budou moci díky kolekci The Sims 4 Pereme, která po celém světě vychází 16. ledna 2018 na PC i Mac. Tento balíček vznikal ve spolupráci s naší báječnou komunitou, která se během šesti měsíců účastnila šesti hlasování.


Ta pomohla rozhodnout o tématu, herních prvcích i názvu této kolekce. Spolupráce s vámi byla parádní jízda a s konečným výsledkem bychom nemohli být spokojenější. S kolekcí The Sims 4 Pereme si Simíci budou užívat hraní zaměřené na nejvíce odpočinkovou domácí práci: praní. Simíci si domů pořídí úplně nové blyštivé pračky a sušičky, aby vždycky vypadali jako ze škatulky ve svém nejlepším a nejbarevnějším oblečení. 


Simíci, kteří raději tráví čas na čerstvém vzduchu, si mohou oblečení vydrhnout do sytosti a potom ho pověsit na šňůru a obdivovat svou vlastnoruční práci. Že vás praní nebaví? To vůbec nevadí! Proměňte Simíkům bydlení v rustikálním stylu s pomocí venkovských dekorací, díky kterým budou Simíci zajedno s přírodou. Mezi zařízením domácnosti najdete dřevěné stoly, proutěný nábytek, barevné koberce, košíky plné květin a tak dále! 


Chtějí si vaši Simíci doplnit šatník neokázalým oblečením? Tak to mají štěstí, jelikož tu máme úplně nové venkovské úbory s nádhernými květinovými vzory a k tomu pohodovou džínovinu. Užívejte si jednoduché účesy, které vám vdechnou bezstarostně pohodový styl. Už se těšíme, až uvidíme, co všechno vytvoříte s kolekcí The Sims 4 Pereme, až 16. ledna 2018 na celém světě vyjde.

ZDROJ:
- TheSims.com

Žádné komentáře:

Okomentovat