pondělí 29. ledna 2018

Pavouci, brouci a další havěť - je to nová kolekce?

SPEKULACE VYVRÁCENA. SIMGURUGRAHAM JEN NAVŠTÍVIL AUSTRÁLII.

Spekulovat ohledně nových rozšíření, herních balíčků nebo kolekcí v poslední době není na denním pořádku. SimGurus střeží všechny informace vždy až na oficiální představení. Tak může mi tedy někdo vysvětlit, co to SimGuruGraham tweetuje?

SimGuruGraham je tím hlavním ve tvorbě kolekcí. Jen díky němu jsme měli možnost hlasovat a vybrat si svou vlastní kolekci. Jeho profilová fotka na Twitteru je vždy ikonou nejnovější kolekce. Za posledních pár dní tam ovšem prostřídal hned několik ikon škůdců.

Co je ještě více zarážející, je fakt, že pro toto čtvrtletí, které končí v březnu, není naplánovaná žádná kolekce. Otázkou také je, proč Graham používá ikony z australské deratizérské společnosti. EA by nikdy nepoužívala grafiku jiné firmy.

Graham použil zatím jen první tři ikony. Ikonu myši a mravence ne.

Co se to děje? Čeká nás nová kolekce, ve které se vrátí deratizér? Je to obsah únorové aktualizace? Nedělá si Graham z nás jen srandu?
Nabízí se také vysvětlení, že Graham aktuálně pracuje na opravě chyb, anglicky se chyba dá přeložit jako "bug", což znamená také "brouk".



ZDROJ:
- SimGuruGraham
- SimsVIP.com
- Axis.com.au

Žádné komentáře:

Okomentovat