úterý 24. října 2017

TRAILER: Otevřete si vlastní veterinární kliniku s The Sims 4 Psi a kočky

Otevřete si vlastní veterinární kliniku! 

Zdravíme hráče Simíků! Vyhrňte si rukávy a vrhněte se do práce, protože The Sims 4 Psi a kočky mají dost možná nejlepší podnik, jaký jsme kdy vytvořili. V nejnovějším rozšíření si Simíci mohou otevřít veterinární kliniku a začít pracovat jako místní veterináři. Veterináři si mohou najmout personál a také mají možnost kliniku v režimu stavby uzpůsobit tak, aby odpovídala jejich osobnímu stylu. Samozřejmě můžete zaměstnancům zvyšovat platy, vyhazovat je nebo kárat. Také je můžete přinutit nosit ztřeštěné úbory. Nebo klidně i normální, jenže to není taková zábava. 


Pokud máte Únik do přírody, mohou veterináři klidně nosit medvědí kostým! Většina akce se točí kolem zlepšování veterinářských dovedností, což se bude vašim Simíkům v této profesi hodit. Pokud chcete, můžete vytrénovat celou rodinu a nechat ji na klinice pracovat. Díky tomu obsloužíte co největší počet klientů a ušetříte na mzdách!


Nejprve tu máme vyšetřovací lehátko. Vaši Simíci musí dbát na stres pacientů, který u nich při vyšetřování jejich potíží nevyhnutelně nastane. Ve hře najdete celou řadu nových neduhů, jako jsou blechy, pozlacené vnitřnosti nebo rozvinutá bahenní tlama. Jakmile odhalíte příčinu, můžete zahájit léčbu a vyúčtovat si své služby. Nebo to prostě můžete zkusit jen tak hádat. Ale pozor! Nevhodná léčba vás bude stát čas, simoleony, a navíc pacienta hodně vystresuje! Některé neduhy se ale na vyšetřovacím stole vyřešit nedají a v takovém případě ke slovu přichází operace.

Na tu se můžete vrhnout u operačního stolu, který zvládne i komplikované způsoby léčby. Vaši Simíci u něj mohou mazlíčky kastrovat a kastraci také rušit. Po operaci mazlíčci dostanou ochranný límec, ale nebojte, nezůstane jim dlouho. Když se veterináři zrovna nestarají o pacienty, mohou vyrábět nové medikamenty (nebo to nechat dělat zaměstnance), které mohou prodávat v automatu, použít na vlastní mazlíčky nebo využít k odstranění stresu svých pacientů. Na veterinární klinice nikdy nezavládne nuda! Dlouhodobě se vyplatí nechat vyškolit zaměstnance nebo si zpřístupnit silné výhody, které váš podnik ještě vylepší.


Na klinice toho můžete objevit velkou spoustu, a navíc máte k dispozici i celou řadu možností, jak si ji uzpůsobit zcela podle svého. The Sims 4 Psi a kočky přináší hromadu nových aktivit, ale chtěli jsme, aby podnikaví hráči měli možnost vydělávat simoleony a vyprávět příběhy úplně novým způsobem jako veterináři. Je to v sérii The Sims úplná novinka a už se nemůžeme dočkat, co na ni řeknete. Naučte se chovat k pacientům a připravte se na pořádnou péči o mazlíčky, kterou si můžete užít už v listopadu!



ZDROJ:

TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat