pondělí 2. října 2017

EXKLUZIVNĚ: Víme, která rozšíření The Sims 4 přicházejí na konzole!


TENTO ČLÁNEK VÁM PŘINÁŠÍ: 

Rok 2017 je rok The Sims 4. Užívejte si Simíky na počítačích, konzolích nebo mobilech. Dnes je nám ctí představit vám vůbec první rozšíření / DLC, které vyjdou společně s The Sims 4 na Xbox One a Playstation 4.

Zmíněné DLC vycházejí společně se základní hrou 17. listopadu 2017 na Xbox One a Playstation 4DLC se dokupují zvlášť k základní hře. Žádné z rozšíření se nedá převést z verze určené na PC/Mac.

Cena by měla být přibližně stejná, jako u klasických DLC na PC/Mac. K dostání bude buď výhodná kolekce zmíněných DLC nebo každé DLC zvlášť. Další DLC budou následovat v nadcházejících měsících.


 Rozšíření The Sims 4 Život ve městě 

Vyrazte se Simíky do města a prozkoumejte všechno, co může nabídnout. Od rušných ulic, kde se pořád něco děje, až po jedinečné situace vzniklé díky bydlení v bytech. Splňte svým Simíkům sny v živém městě San Myshuno. Prozkoumejte nejrůznější sousedství a kulturní slavnosti, kde mohou vaši Simíci sledovat výstupy pouličních umělců, zúčastnit se soutěží a seznámit se s rozličnými Simíky. Najděte svým Simíkům první byt, ale připravte se na výzvy, které bydlení ve stísněných prostorách přináší. Z okouzlujícího, ale také poněkud stísněného prvního bytu se vypracujte až ke snovému střešnímu bytu. Pusťte se do nových městských kariér!



  Herní balíček The Sims 4 Upíři 

Upíři přináší do The Sims 4 unikátní příběhové možnosti a nadpřirozené schopnosti! Můžete pomocí nich například proměnit ostatní Simíky v upíry nebo se pohybovat v nejrůznějších formách. Nechybí jim ani pití plasmy, upíří síla a speciální strašidelná chůze. Rozšíření přináší také nový svět Forgotten Hollow, kde panuje nekonečná noc, plíživá mlha a povadlá vegetace.



  Kolekce The Sims 4 Staré časy 

V tomto balíčku najdete opravdu parádní obsah, který promění domovy vašich Simíků v bydlení jako vystřižené ze zlaté éry Hollywoodu. U nového toaletního stolku si Simíci mohou vyladit make-up a zkrášlit se. Jakmile budou Simíci načančaní, mohou si dát něco dobrého k pití z klasického glóbusového baru Monte Vista z 16. století.



  Kolekce The Sims 4 Perfektní patio 

ZÍSKEJTE ZDARMA PŘEDOJBJEDNÁNÍM
The Sims 4 Večírková edice nebo standardní edice
na Xbox One a Playstation 4 před 17. listopadem 2017

Vylákejte své Simíky ven novými vířivkami, výzdobou nebo účesy. Zapalte gril a oblečte si něco ležérní, abyste mohli odpočívat ve velkém stylu. Servírujte chutné občerstvení s novým zahradním barem a odpočiňte si v uklidňujících bublinkách vířivky. Vytvořte bar pod širým nebem u bazénu s různým stylovým nábytkem a dekoracemi.






PŘEDOBJEDNAT - XBOX ONE

PŘEDOBJEDNAT - Playstation 4


Žádné komentáře:

Okomentovat