středa 13. září 2017

UZAVŘENO: Vyberte ikonku kolekci The Sims 4 Praní

Na vašich hlasech záleží! Ikona kolekce The Sims 4 Praní 

Představujeme… kolekci The Sims 4 Praní! (V angličtině vyhrál název Laundry Day, tzn Velké prádlo, které do češtiny prostě nebylo přeloženo. 🤦🏼‍♂️😞) Není to ani týden, co jste nám pomohli vybrat oficiální název. Dnes vás zveme k závěrečnému hlasování ohledně tohoto balíčku. Rozhodně to ale není poslední příležitost naši práci ovlivnit. Právě jsme v produkční fázi a věci nám jdou hezky od ruky.


Výběr ikony balíčku probíhá podobně jako výběr názvu. Produkce a marketing nejprve přicházejí s prvotními nápady. Dnes nám tento proces pomůže dokončit právě váš hlas. S našimi partnery jsme připravili čtyři ikony, které by mohly chystaný balíček reprezentovat. Vyberte si tu, která se vám nejvíc líbí!

Hlasování ukončeno.

Pokud máte přehled v kolekcích, určitě je vám hned jasné, že obrázek níže je z kolekce The Sims 4 Zahrada za domem. Jak vidíte, zkoušeli jsme několik dalších nápadů, které jsme nakonec nepoužili. Přišlo nám, že bílý laťkový plot by posloužil jako ikonická ikona (ehm) a lidé si plot spojují se zahradou, ale nic by to neřeklo o nových herních možnostech. Pohrávali jsme si s myšlenkou zapracovat do ikony nový herní objekt a prozkoumávali jsme ikonografii vodní skluzavky. Ukázalo se, že vměstnat tak dlouhý a úzký objekt do ikony je dost náročné. Nakonec jsme se tedy spokojili s jednoduchou sklenicí limonády


Vývoj kolekce The Sims 4 Praní nám hezky pokračuje a postupně se objevují nové herní prvky. Nacházíme se v produkční fázi a našim dalším velkým milníkem je alpha verze, která musí být hotová do 6. října. Alpha verze by měla mít „kompletní funkcionalitu“. 


Základní funkcionalitu máme sice hotovou, ale kompletní implementace prádelního systému nám zabere ještě hodně času. I když dnešní hlasování o ikoně je posledním hlasováním ohledně kolekce The Sims 4 Praní, neváhejte nám i nadále psát, co si o vývoji myslíte.



ZDROJ:

TheSims.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat