středa 17. srpna 2016

ÚNIK: Třetí rozšíření The Sims 4 bude "City Life"?

* ČLÁNEK OBSAHUJE TEORIE, NE OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ *


Velký únik tentokrát přichází z Brazílie. Společnost pro věkové hodnocení her zařadila na své stránky položku "The Sims 4 Vida na Cidade (EP3)". To můžeme přeložit jako "Život ve velkoměstě" nebo "Městský život". Jednalo by se tak o název a téma v pořadí třetího rozšíření pro hru The Sims 4. Rok produkce je 2016, takže by rozšíření mělo vyjít ještě letos. Upozornil na to portál O Sim BR.


Další *boom* přišel až po zveřejnění této informace na velkých komunitních stránkách. SimsCommunity upozornil na to, že aktuálně na jejich stránkách je mnoho uživatelů s IP adresou směřující přímo do EA. Ihned na to brazilská stránka s rozšířením zmizela a nyní je nefunkční.


Zpátky v roce 2015 probíhal průzkum, který obsahoval desítky různých témat na možná rozšíření. Mimo jiné zde bylo také téma "Metropole".

"Metropole:
Nastěhujte se do rušného moderního města! Žijte v nových bytech a penthousech, zkuste jídlo z pojízdných aut a nakupujte na pouličních trzích. Ponořte své Simíky do různých kultur zkoumáním mnoha rozličných čtvrtí."

Nakonec ještě přidám obrázky z nejnovější kolekce Zahrada za domem. Zde totiž nalezneme 2 potisky na trika s motivem velkoměsta. Může, ale nemusí se jednat o takovou malou nápovědu přímo od tvůrců.


Nezapomeňte, že stále se jedná o spekulace a nic není oficiální, dokud prohlášení nevydá EA.



UPDATE #1: Tohle zavání soudem! Brazilský vydavatel The Sims 4, firma Sony DADC/Warner, požádala o skrytí "The Sims 4 Život ve velkoměstě" ze stránek pro věkové hodnocení her. Informuje o tom tento dokument. 

Jedná se o oficiální prohlášení brazilské společnosti pro hodnocení her. Z dokumentu dále vyplývá, že EA má 30denní ultimátum k sdělení nového data pro zpětné "odkrytí". Pokud tak neudělá, může brazilská společnost vrátit stránku bez jakéhokoliv povolení.



5 komentářů:

  1. Jestli se dočkáme domácích mazlíčků v TS4,budu skákat radostí:)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se těším jestli ten dodatek výjde a nepiště pořád o mazlíčcích v The Sims 3 taky nevyšli hned..

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to doufám že vyjde! V TS4 je strašně nedostatek místa a byty by tomu strašně pomohli.

    OdpovědětVymazat