pátek 15. července 2016

Červencová aktualizace osvěží hru a přivítá chůvy

Hurá, jsou tu Simíci na hlídání! Právě teď v The Sims 4 

Připraveni na noc ve městě? Dobré zprávy: nová bezplatná aktualizace The Sims 4 přináší Simíky na hlídání, které si můžete najmout. Ale počkat, k čemu potřebujete Simíky na hlídání?


Představte si třeba následující hypotetickou situaci, ve které se vaši Simíci mohou snadno ocitnout: Naplánovali jste si bezvadný večer. Víte kdy, kde i jak. Máte připravené oblečení a dokonce jste ho přesvědčili, aby si alespoň pro jednou sundal ten klaunský kostým. Je nejvyšší čas vyrazit. Ale to ne! Najednou si uvědomíte, že máte děti! Pět dětí! A navrch ještě miminko! Můžete klidně vyrazit jako vždycky... ostatně záhadné sociální služby vás dosud ještě nikdy nezklamaly.


Jenže kam se vaše děti poděly? Je to pro ně vůbec bezpečné? Už jste si někdy zjišťovali, co jsou ti lidé vlastně zač? A jak to dělají, že jsou neustále dostupní 24 hodin denně a 7 dní v týdnu? Je na tom prostě něco divného. Možná byste se měli zamyslet, zda večer plný zábavy a blbnutí (umíte vůbec správně blbnout?) stojí za to, že vaše děti dostane do péče ta podivuhodná sociální péče


*cink cink* Co to bylo? To byl zvonek. Ale asi jste se chtěli spíš zeptat, kdo to přišel. To je Simík na hlídání! Dorazili do The Sims 4, aby vašim Simíkům zachránili příčetnost. Radujte se! Noc je ještě stále mladá, takže můžete vyrazit ven. Simík na hlídání se o vaše malé nezbedy postará, bude je učit, hrát si s nimi, číst jim a starat se jim o potřeby, zatímco vy si budete užívat volný večer (nebo celý den, nebo jakoukoliv jinou dobu) plný zábavy a blbnutí! Jen si pořádně zablbněte!


Co za outfit má název "Každodenní 4"? Jojo, stává se nám to všem, ale jen do dnešní aktualizace. Nové uživatelské rozhraní vám nabídne náhled ke každému přednastavenému outfitu.


Máte rádi rozmanité osvětlení v pokojích, ale měnit barvy a intenzitu světlo po světle je prostě ubíjející? Už nemusí! Nově můžete tyto parametry nastavit pro celou místnost.


Zdroj: 
  - EA.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat