středa 11. května 2016

Vezměte Simíky ven na jídlo! Nový herní balíček již v květnu

Kdo by nemiloval úniky informací před oficiálním oznámením. E-shopu Smythstoys.co.uk se tento kousek povedl se zveřejněním nové The Sims 4 - Sady 5, která bude obsahovat také zatím neoznámený herní balíček s restauracemi.

Díky tomuto úniku známe oficiální anglický název - Dine Out, což se dá přeložit jako "Ven na večeři" nebo "V restauraci". Dále známe také datum, kdy vyjde krabicová verze - 26. května 2016. A to nejzajímavější - známe také oficiální popis, který sebou přináší mnoho informací!

"The Sims™ 4 Dine Out - vlastněte restauraci a vezměte své Simíky ven na jídlo. Vytvořte a spravujte celou řadu restaurací, najímejte zaměstnance, vytvářejte perfektní jídelníčky k dosažení zisku a rozšiřujte své podnikání. Vezměte Simíky ven na zcela novou experimentální kuchyni nebo si jen si užívejte čas s přáteli a rodinou."



Dokud tyto informace nepotvrdí EA nebo Maxis, jedná se stále o spekulace!


2 komentáře:

  1. Sorry Adíku, ale neměl by to spíš být: The Sims 4 - Sada 3, bo jsou jenom dvě sady a dvě rozšíření. Pokud to nezapočítáváš dohromady :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud příjde brzy tak se hodně těším ......... ale asi se víc těším na ty mazlíčky ...... Adam Netolička : avatara máš s hd walpaper ? kdy si sem to měla a byl tam ten lev ......

    OdpovědětVymazat