úterý 29. března 2016

The Sims 4 Mazlíčci - potenciální nové rozšíření odhaluje oficiální průzkum

Internetem právě koluje nový dotazník, který se zaměřuje na mazlíčky pro The Sims 4! Stránce SimTimes.de se dostal tento dotazník do ruky. Úkolem tohoto průzkumu je nejen zjistit, jak moc velký zájem o zvířata v The Sims 4 máme, ale hlavně vybrat, která z nabízených možností se nám z předešlých dodatků o mazlíčcích líbí nejvíce. Proto nebuďte překvapeni, že v průzkumu není žádná "novinka".

Tento průzkum nijak nepotvrzuje fakt, že Maxis na dodatku pracuje nebo vůbec zvažuje začít pracovat.


"The Sims 4 Mazlíčci
Přivítejte kočky, psy a koně do života vašich Simíků ve hře The Sims 4! Tato nová zvířátka přinesou Simíkům do života nové zážitky, aktivity a potěší vaše Simíky láskou a nepředpověditelným chováním mazlíčků.

Vlastnosti dodatku:

Adoptujte nebo vytvořte mazlíčka: Vaši Simíci nyní můžou adoptovat nebo vytvořit psa, kočku, koně v nové tvorbě mazlíčků. Tento nástroj pro tvorbu mazlíčků umožní vybrat si z předvytvořených plemen nebo vytvořit nějaké úplně od základu. Upravujte velikost, zbarvení nebo znaky od nosu až po ocas.

Vybudujte si vztah s mazlíčky Simíků: Vaši Simíci mohou tvořit vztahy s jejich věrnými mazlíčky. Získávejte odměny za trénink vašich mazlíčků nebo podpořte rychlejší růst jejich potřeb společenskosti a zábavy.

Pozorujte osobnosti mazlíčků: Mazlíčci ukazují své jedinečné vlastnosti Simíkům. Objevte jejich inteligenci, statečnost, přátelskost, bezradnost, rychlost nebo hbitost. Pochvalte je za dobré chování nebo pokárejte špatné chování.

Objevte úplně nový svět: Vaši Simíci mohou žít v nádherném novém světě obsahující nová sousedství a pozemky tvořené pro mazlíčky. Projeďte se na koni po pastvinách nebo si vyjděte se psem na procházku. Můžete si dokonce vytvořit sbírku ryb a plazů, které najdete ve světě.

Hrajte si jako mazlíčci: Ovládejte mazlíčky vašich Simíků a hrabejte, běhejte okolo a hledejte sběratelské předměty po světě. Když nad nimi máte kontrolu vy, pošlete je kam chcete! Vyzkoušejte si den na čtyřech namísto na dvou.

Nové dovednosti a zvířecí povolání: Naučte mazlíčky Simíků různé dovednosti jako lovení, skákání, závodění nebo vyhledávání sběratelských předmětů. Pošlete svou kočku nebo psa na den do práce a oni vám přispějí několik drobnýma do rodinného rozpočtu."


 ZDROJ:
- SimTimes.de
- SimsVIP.com

5 komentářů: