pondělí 22. února 2016

SPEKULUJEME: Březnový herní balíček bude o jídle

Mezi dodatky nám pravděpodobně bude vycházet jeden herní balíček. Po Úniku do přírody a Návštěvy v lázních se aktuálně připravuje třetí herní balíček. Informace jsou o něm stále na bodu mrazu, ale můžeme trochu spekulovat, jestli z tweetů od SimGurus nevycítíme alespoň nějaké to malé info. (Už víte kam tím mířím? 😜)

Na otázky od fanoušků ohledně nového herního balíčku odpověděl @SimGuruNinja velice zajímavě, jakoby se nám snažil podsunout nějaké nápovědy. Většina komunity ihned usoudila, že přicházejí restaurace, čemuž by ale samotný tweet odpovídal.

"@TheSimScraper @tazreentasnim @Cinderellimouse Jen si počkejte. Vím, že jste celí hladoví po novinkách a já se už nemůžu dočkat, až vám naservíruji čerstvé informace!"


O tom, že herní balíček vyjde do konce března nás informoval český/slovenský e-shop JRC.cz/Brloh.sk. Přidal jako první na světě do své nabídky položku s názvem "The Sims 4: Sada 3", čímž se označuje krabicová verze herního balíčku a 2 kolekcí. Kolekce již známe, bude to Domácí kino a Romantická zahrada. Datum vydání 30. 3. berme jen jako prozatímní.


Všechny informace v tomto příspěvku jsou zcela spekulativní a nejsou nikterak oficiálně potvrzeny. Sledujte blog a FB stránku pro další informace.


ZDROJ:

Žádné komentáře:

Okomentovat