čtvrtek 4. února 2016

Slavnostní aktualizace přináší zahradníka, novou aspiraci, vlastnost a další!

Bezplatný obsah k výročí The Sims 4 je právě teď k dispozici 

SWEET SIXTEEN

Sérii The Sims je dnes 16 let! Před 16 lety, 4. února, vyšlo původní The Sims. Od té doby se série rozrůstala. Nejprve přišlo The Sims 2, pak The Sims 3 a nakonec samozřejmě také The Sims 4.
Letošní výročí The Sims jsme se rozhodli oslavit přidáním nového obsahu do The Sims 4 v podobě bezplatné aktualizace.


Obsah této aktualizace jsme nevybrali náhodně – fanoušci, kteří jsou s námi už od začátku, si možná všimnou, čím jsme se inspirovali. Z každé základní hry série jsme vybrali jednu konkrétní věc.

Chtěli jsme vzdát poctu smutnému klaunovi z prvního dílu, a tak v nové aktualizaci najdete obraz, který ho ztvárňuje. Stačí jen jediný pohled a vaši Simíci dostanou náladovku „Ze smutného klauna prostě sálá smutek“. Je to následek hlubšího zamyšlení nad významem balónkových zvířátek, velkých červených nosů a tragických kuchyňských požárů. Ale žádné strachy, také tu máme plakát s diamantem, který poslouží jako skvělá dekorace.



Fanoušci The Sims 2 si jistě vzpomenou na aspiraci Sendvič s roztopeným sýrem. Teď si ji můžete užít i v The Sims 4. Pokud chcete, aby byli vaši Simíci trošičku posedlí (malinko nezdravě) sendviči s
roztopeným sýrem, teď máte tu možnost. Zpřístupníte si ji, když takový sendvič spořádáte... nebo tři. Jakmile aspiraci dokončíte, získáte vlastnost tavič, která vás naučí: malovat u malířského stojanu sendviče s roztopeným sýrem, pouhou myšlenkou vyčarovat sendviče a také sendviče s roztopeným sýrem uctívat. Protože... no přece sýr!


Ale co to? Neukradl Simíkům někdo televizi? Možná to nějak souvisí s tím, že se nám do hry vrátila stará známá vlastnost z The Sims 3: kleptomanie. Simíci s touto vlastností si prostě nemohou pomoci a musí čas od času něco štípnout: buď u sousedů nebo v klubu, vlastně úplně kdekoliv. Jen to radši dělejte beze svědků. A pokud vám po krádeži sousedova udělátka nedá svědomí spát, vždycky mu jeho věc můžete vrátit... nebo ji taky prodat. „O jakém udělátku tady vlastně mluvíme?“


Vrací se také stará známá nehratelná postava: zahradník. Stačí jen zavolat a k Simíkům domů přispěchá zahradník, který se jim ochotně postará o zeleň. Hodně fanoušků se po této postavě ptalo, a proto máme velkou radost, že jsme ji v nové aktualizaci mohli do hry přidat. Všechen tento obsah najdete ode dneška ve hře.


Věříme, že se vám tato slavnostní aktualizace bude líbit. Hezké 16. výročí!


  Zdroj: 
  - TheSims.com, upraveno
  - Help.EA.com, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat