úterý 8. prosince 2015

Velké novinky z reálného, ale i The Sims světa

CO SE UDÁLO

Časy jsou někdy velmi dobré, jindy zase horší. To je ale život, který si nikdo z nás nevybral. My všichni musíme v těch zlých časech být silní - silnější, než kdy jindy. Musíme také držet pospolu a navzájem si posílat pozitivní energii. 

Naše drahá Definka je velmi silná, ale právě teď všechno tohle potřebuje. Buďme na sebe všichni hodní a velkorysí. Mysleme na Definku, aby se na té pomyslné houpačce života opět dokázala odrazit od země a vyhoupla se do záře slunce. Ona sama na vás myslí, a to jí určitě po malých krůčcích pomáhá odrazit se od země.

JSME S TEBOU DEFI!


CO SE DĚJE VE SVĚTĚ THE SIMS

Je na čase sezvat vaše Simíky a užít si společně zábavu s přáteli v The Sims 4 Společná zábava. Rozšíření dnes 8. prosince oficiálně vychází pro PC a Mac. Hráči v České republice a na Slovensku se dočkají již 10. prosince. Vůbec poprvé můžou hráči vytvářet a hrát za celé skupiny Simíky a prozkoumávat s nimi krásy Evropou inspirovaném světě Windenburg.

“S uvedením klubů v The Sims 4 Společná zábava se odemyká úplně nový způsob hraní se životem.” říká Lyndsay Pearson, producentka The Sims 4.


Vytvářejte si kluby s různorodými osobnostmi, zájmy a styly a staňte se jejich členy. Je jen na vás, jaká stanovíte pravidla, jaký vzhled jim vyberete a jakou klubovnu jim zařídíte. Užívejte si spolu s ostatními Simíky vzrušující skupinové aktivity a pořádně to rozbalte v nádherném novém světě Windenburg! Vstupte do klubů a založte si kluby vlastní. Společně si užívejte vzrušující skupinové aktivity.


Hráči si v novém světě můžou užívat místní podniky k vychutnání výborného espressa, popovídat si mezi sebou nebo se zlepšovat v nových dovednostech DJ a tanec. Svět ukrývá také několik záhad. Objevíte je všechny?


The Sims 4 Společná zábava je hodnoceno PEGI 12 a je dostupné na Originu a v sítích kamenných obchodů.


>> KOUPIT (CZ/SK) <<

ZDROJ:
- BusinessWire.com, zkráceno a upraveno
TheSims.com
SimsVIP.com, obrázky

2 komentáře:

  1. Adíku chci se ti moc podekovat za zásobování informacmi 😁 a chtela bych te poprosit jestli by se nedalo sprovoznit i freakysimmerszone? Chtela jsem si tam jeste neco stahnout. A praju Defince hodne stesti 😍

    OdpovědětVymazat