sobota 7. listopadu 2015

Kluby právě získaly nový rozměr

Jedenáct způsobů, jak si vyladit klub v rozšíření The Sims 4 Společná zábava 

Váš klub, vaše pravidla

Díky klubům můžete se skupinou Simíků vyrazit na setkání, kde se Simíci budou chovat podle klubových pravidel, provádět klubové aktivity a reagovat na situace tak, jak je v klubu zvykem. Simíci na setkáních dokonce zapomenou na svá vlastní pravidla, aby dodrželi ta klubová. Můžete se klidně přidat k již existujícímu klubu, jako jsou jídlem posedlí Požitkáři nebo styloví Vzorňáci, ale také si můžete vytvořit klub vlastní. Tohle všechno můžete svému klubu nastavit.


 ♢  Klub si pojmenujte. Předtím, než se do tvorby pořádně obujete, měli byste svému klubu vybrat nějaké jméno. Klidně to může být něco obecného nebo do názvu vložte slovní hříčku.

 ♢  Vyberte klubu logo. Během klubových setkání se nad Simíky vznáší malé ikonky s logem. Ty označují Simíky, kteří se setkání účastní. Na výběr jich máte několik desítek, takže pro svůj klub určitě něco vhodného najdete.


 ♢  Nastavte pravidla pro vstup do klubu. Chcete, aby se ke klubu mohl přidat úplně kdokoliv? Nebo chcete, aby měl punc exkluzivity? Vyberte si, jak staří Simíci mohou do klubu vstoupit a jaké musí mít dovednosti nebo vlastnosti.



 ♢  Rozhodněte, co bude klub dělat! Tady začíná ta opravdová zábava. Na výběr máte z více než 100 aktivit (pokud máte předešlé rozšíření, počet se ještě zvýší), do kterých se členové klubu během setkání mohou pustit – tak třeba tu najdete hru na hudební nástroje, vaření, plavání, vyprávění vtipů, prohlížení uměleckých děl a mnohé (opravdu mnohé) další. Svému klubu můžete nastavit celkem pět oblíbených aktivit.


 ♢  Nastavte zakázané klubové činnosti. Vedle oblíbených aktivit můžete nastavit i pět činností, které u členů svého klubu vidět nechcete. Když chytře nakombinujete oblíbené aktivity s těmi zakázanými, můžete dosáhnout báječně šílených výsledků. Pokud tedy například chcete, aby se vaši členové na klubových setkáních objímali, líbali a chovali se romanticky, ale nikdy se nemilovali, není to problém. Přesně to můžete udělat!

 ♢  Můžete jít ještě víc do hloubky. U oblíbených a zakázaných aktivit také můžete vybrat, s kým je budou vaši Simíci (ne)dělat. Řekněme například, že se členové vašeho klubu rádi koupají, ale nebaví je to dělat se členy jiného klubu. Nebo mají třeba úplně zakázáno se s členy jiných klubů bavit. Když pravidla porušíte, je možné, že vašeho Simíka z klubu vyloučí.

 ♢  Vyberte klubový úbor. Chcete, aby členové klubu na klubových setkáních nosili stejnou bundu a kšiltovku (s klubovým logem)? Nebo třeba aby si všichni oblékli kostým párku v rohlíku? Můžete si vybrat jakýkoliv úbor a upravit tak klubový styl podle svého.


 ♢  Vyberte oblíbené místo. Každý klub potřebuje místo, kde se bude scházet, ne? Při založení klubu můžete jako oblíbené místo vybrat libovolný typ podniku, například bar nebo posilovnu, ale také konkrétní místo ve světě. K různým klubům se hodí různá místa.

 ♢  Oblíbené místo můžete ale definovat ještě přesněji. Můžete například říci, že váš klub se bude scházet na konkrétním pozemku. Uzamykatelné dveře vám dávají možnost vytvořit exkluzivní klubovny, do kterých budou moci vstoupit jen a pouze členové vašeho klubu. Umělecký klub tak může mít tajnou místnost, kde jsou vystaveny nejvzácnější obrazy, a klub pařanů si zaslouží speciální klubovnu se supervýkonnými herními počítači. K dispozici jsou také speciální klubové dekorace, které si můžete zpřístupnit a trochu si klubovnu vylepšit.


 ♢  Zpřístupněte si klubovou atmosféru. Čím častěji vaši Simíci provádějí oblíbené klubové aktivity, tím více klubových bodů získají. Za body si můžete zpřístupnit celou řadu výhod, klubové pozdravy a různé klubové atmosféry. Klubová atmosféra přináší emoce, které budou členové během klubových setkání pociťovat. Můžete tak snadno nabít energií klub kulturistů nebo romantickému klubu navodit flirtovní náladu.

 ♢  Využívejte vylepšené dovednosti. Vedle klubové atmosféry najdete mezi výhodami také bonusy k dovednostem. To znamená, že tyto dovednosti si během klubových setkání budete vylepšovat rychleji. Když to spojíte s již zmíněnou atmosférou, můžete dosáhnout opravdu zajímavých výsledků. Například v klubu umělců, kde se všichni rychleji zlepšují v malování a jsou neustále inspirovaní, mohou vzniknout opravdu velkolepé obrazy.

Snažili jsme se, aby byl systém klubů co možná nejpropracovanější, a už se nemůžeme dočkat, co všechno s jeho pomocí vytvoříte, až rozšíření The Sims 4 Společná zábava v prosinci vyjde.


ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno
- @SimGuruSarah, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat