neděle 15. listopadu 2015

DJové za pult, tanečníci na parket - další info o nových dovednostech

The Sims 4 Společná zábava přináší Simíkům dvě nové dovednosti 

Pořádně nažhavte publikum!

The Sims 4 Společná zábava vychází už za méně, než měsíc. Těšit se můžete na úplně novou zábavu s kamarády. K tomu navíc nádherný svět Windenburg, kluby, které si můžete uzpůsobit podle svého (mluvili jsme o nich minulý týden), a dvě báječné nové dovednosti: tanec a DJ.


Zajímá vás, jak tyto dovednosti fungují? Tento týden jsme vám také představili video, ve kterém se Simík snaží dostat mezi Vládce parketu. Jde o nový klub z rozšíření The Sims 4 Společná zábava, který chce (nebo přímo vyžaduje), aby jeho členové dokázali pořádně nažhavit publikum a aby ovládali dovednosti tanec a DJ.

Ale to ještě není ani zdaleka všechno. Čím lepší budou vaši Simíci v dovednostech tanec a DJ, tím působivější a velkolepější jejich vystoupení budou.


Začínající DJ se nejdřív musí naučit, jak pracovat s publikem. Čím více trénují a čím nadšeněji paří, tím snáze své publikum dostanou do varu. Dovednost DJ si nemůže nechat ujít nikdo, kdo chce ovládnout celý sál a rozpálit všechny na maximum. DJ toho dokáží opravdu hodně: od vytváření vlastních hudebních mixů až po ovládání emocí v celé místnosti. Jednou z pokročilých možností je telesploze. Jakmile si ji DJ přidá ke svému pultíku, může pomocí ní ovládnout televize v dané místnosti a předvést dokonalý výstup. To je jízda!


Lepší tanečníci předvádějí mnohem zajímavější kreace. I když Simíci už v The Sims 4 tančit mohli, nová dovednost tanec jim dodá mnohem více možností a příležitostí. I když část novinek jsou prostá vylepšení, jako třeba zajímavější kroky nebo lepší taneční styly, čekají vás i pořádně působivé kousky – dobří tanečníci mohou například u ohniště předvést ohnivý tanec


K dispozici je také nový parket, kde mohou Simíci vystupovat a svádět urputné taneční bitvy. Na parket můžete vytáhnout celou partu a předvádět parádně synchronizovaná skupinová vystoupení. Určitě jste tedy už pochopili, že schopní tanečníci na parketu pořádně vyniknou.


ZDROJ:
- TheSims.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat