středa 7. října 2015

Společně si zábavu užijeme v prosinci 2015

Rozšíření The Sims 4 Společná zábava vychází v prosinci! 

A to zdaleka není všechno!

V srpnu bylo na Gamescomu představeno připravované rozšíření The Sims 4 Společná zábava, ve kterém najdete nádherný svět Windenburg, dovednosti DJ a tanec, ale hlavně se budete moci stát členy nových jedinečných klubů a vytvořit si kluby vlastní. Jak už jste dříve poznali, v tomto rozšíření se všechno točí kolem nových vzrušujících způsobů, kterými se Simíci mohou bavit ve společnosti. Pečlivě jsme sledovali vaše komentáře, diskuze a vaše nadšení a připomínky nás motivovaly k ještě lepším výkonům.

Chceme udělat maximum pro to, aby tento balíček naplnil celý svůj potenciál. Proto jsme se rozhodli věnovat jeho přípravě o trochu více času. Rozšíření The Sims 4 Společná zábava vyjde 8. prosince v Severní Americe a v České republice a na Slovensku se počítá s datem 10. prosince.


Tento čas využijeme, abychom rozšíření The Sims 4 Společná zábava ještě více vyladili a dodali mu na zajímavosti. Věříme, že čas navíc nám umožní dopřát vám větší, lepší a báječnější zážitky. Pracujeme na novém obsahu a funkcích, o kterých věříme, že si je zamilujete. Chystáme novou deskovou hru (Nebuďte lamu!) nebo třeba jezírko, do kterého si vaši Simíci mohou skočit z pořádného přírodního skokánku.

Velkou dávku pozornosti věnujeme také klubům, které vám dopřejí nové společenské zážitky. Když jsme Simíky do klubů poslali, napadlo nás, že by se jim hodila speciální klubovna – Požitkáři by měli mít soukromý salonek v místní kavárně a Vládci parketu by si zase zasloužili exkluzivní diskotéku, kde by mohli trénovat své umění. Členové klubu mohou kdykoliv vyrazit ven, ale teď máte také možnost vytvořit jim místo určené přímo pro ně. Díky tomu bude mít každý klub něco zcela výjimečného.

Jsme nadšení, že máme více času, abychom do rozšíření The Sims 4 Společná zábava dodali maximum obsahu, a už se těšíme, až vám začátkem listopadu povíme mnohem víc.

Žádné komentáře:

Okomentovat