úterý 27. října 2015

Koleda nebo neplecha? Vy rozhodujete o nových předmětech ve hře!

Vyber si stranu ve výzvě #TeamTrick proti #TeamTreat! 

DOBOJOVÁNO!

Tak to bychom měli! Rádi bychom poděkovali všem účastníkům této výzvy z týmů #TeamTrick i #TeamTreat. Celou akci bychom rádi uzavřeli infografikou, kde si můžete prohlédnout výsledky. Najdete ji níže.


__________________________________

Na určité otázky se lidstvo snaží najít odpovědi už celé věky. Diskuze probíhá na akademické půdě i internetových fórech a účastní se jí milióny lidí. Je tu ale ještě jedna další debata, která všechny předchozí zastiňuje... koleda, nebo neplecha? Vyber si stranu, ke které se v tomto odvěkém sporu přidáš.


Výzva #TeamTrick (neplecha) proti #TeamTreat (koleda) v The Sims 4 probíhá od 23. října do 31. října! Není to ale jen o zábavě a legraci, jde tady o předměty! Budete si totiž zpřístupňovat nové zdobené dveře, fantastické rybky a báječné truhly. Pokud se této výzvy zúčastníte, budete spolurozhodovat o tom, které předměty se zpřístupní – bude to strašidelný obsah pro #TeamTrick, nebo hravé verze pro #TeamTreat? O tom rozhodne komunita The Sims 4.


JAK NA TO?

Všichni hráči v The Sims 4 mají dočasně k dispozici dvě nové interakce (koleda a neplecha) a budou si z nich muset vybrat, a tím pomoci zpřístupnit odpovídající obsah ve hře.

Zapněte svou hru, seberte si své Simíky a začněte okolním Simíkům rozdávat sladkosti (pokud se řadíte k #TeamTreat) nebo provádějte neplechu (pokud patříte k #TeamTrick). 

Tým, který nasbírá největší počet použití interakcí, zajistí předělání následujícího předmětu z daného období do hry. Například řekněme, že chcete kostěnou rybku. To musíte v období od 26. - 28. října provádět ve své hře neplechu. Tento článek budeme průběžně aktualizovat, jakmile budou známy výsledky.

 1. VÝZVA: 23.-25. ŘÍJNA – Dveře Vousatý rošťák Stor nebo Štědrý Edgar 




 2. VÝZVA: 26.-28. ŘÍJNA – Akvárium pro kostěné rybky nebo gumovky




 3. VÝZVA: 29.-31. ŘÍJNA – Truhla Zákazníku, buď ostražitý, nebo Zdobená kráska





ZDROJ: TheSims4.cz, upraveno

Žádné komentáře:

Okomentovat