středa 2. září 2015

The Sims 4: blog o prvním roce se hrou TS4

Během prvního roku s The Sims 4 jste vytvořili 92 800 000 Simíků! 

A to zdaleka není všechno!

Páni, ten čas ale opravdu letí, když si hrajete se životem! Tenhle týden před rokem vyšla celosvětově hra The Sims 4. Rádi bychom poděkovali všem, kdo si ji zahráli a přidali se k nám ve světě The Sims.

Během posledních 12 měsíců jste The Sims 4 hráli opravdu hodně. Tak moc, že jsme připravili infografiku, která vám všechna ta ohromující čísla představí. Opravdu jste nezaháleli! Vydáním The Sims 4 to ale všechno jen začalo – celý rok jsme poslouchali vaše názory a pracovali na nových herních zážitcích. Bylo nám jasné, že chcete nové kariéry, a tak jsme vydali aktualizaci, která právě kariéry přidala. Když jste nám dali vědět, že potřebujete pro své Simíky více prostoru, aby měli kde bydlet, pracovat a hrát si, přidali jsme nový svět Newcrest.



Pak jsme se dozvěděli, že chcete další možnosti pro stavění, a proto jsme vydali červencovou aktualizaci, která přináší uzamykatelné dveře a nízké stěny. Vaše připomínky a nadšení udělaly z prvního roku s The Sims 4 něco báječného – a další rok díky nim bude ještě lepší!

Máme naplánovanou spoustu dalších báječných věcí, jako je například rozšíření The Sims 4 Společná zábava. Ještě jednou musím zopakovat, že u nás ve studiu Maxis si velmi vážíme vaší podpory The Sims 4. Byl to opravdu hodně vzrušující rok. The Sims 4 se budou každý měsíc zlepšovat a rozrůstat a máme velikou radost, že nás na této cestě doprovázíte.


1 komentář: