středa 23. září 2015

Halloween jako nikdy - kolekce plná strašidelných věciček přichází!

Užijte si děsivě dobrou zábavu s kolekcí The Sims 4 Strašidelné věcičky (vychází 29. září)

Vaši Simíci se budou pořádně bát

S velkou radostí oznamujeme, že nová kolekce The Sims 4 Strašidelné věcičky* vychází 29. září. Najdete v ní všechno, co budete potřebovat k uspořádání dokonalého strašidelného večírku.


Vyzdobte to svým Simíkům doma pomocí báječně děsivých dekorací. Nechybí strašidelné obrazy, pavučiny ani různý opotřebovaný nábytek. Chcete dočasně (nebo... trvale) proměnit dům svých Simíků v opravdu hrozivé místo? Tak směle do toho!

The Sims 4 Strašidelné věcičky přináší dva nové herní předměty: zcela neobyčejnou strašidelnou misku na sladkosti a úplně nový pultík na vyřezávání dýní. Vaši Simíci mohou vytvářet slavnostní umělecká díla a vydlabat si dýně, o jakých vždycky snili. Jakmile se jim to podaří, Simíci-duchové si mohou dýně, ve kterých hoří svíčka, dokonce nasadit na hlavu a pořádně si zastrašit!



Když dostanete chuť uspořádat strašidelný večírek (což je nový typ večírku z kolekce The Sims 4 Strašidelné věcičky), nic vám v tom nebrání. Kromě nových dekorací a předmětů, kterými to můžete svým Simíkům doma vyzdobit, vás čekají i tři nové recepty v podobném stylu: sýrové bulvy, zombíkovský dort a strašidelné sušenky. Dokonce můžete požádat ostatní Simíky o sladkosti (ale nebuďte překvapení, pokud si z vašeho Simíka místo toho vystřelí).

K dispozici máte také celou řadu báječných kostýmů, které promění váš večírek ve výjimečnou událost. Mladí i starší Simíci se mohou převléknout za piráty, nindži, superlamy nebo třeba víly. Tyto kostýmy samozřejmě nemusíte nosit jen na večírcích. Pokud tedy chcete, aby vaše Siminka vypadala jako čarodějka celoročně, není to žádný problém.


Kolekce The Sims 4 Strašidelné věcičky vychází celosvětově 29. září. Už se těšíte, až uspořádáte večírek, pro který se vyplatí snad i umřít?


ZDROJ: TheSims.cz

1 komentář: