středa 23. září 2015

Freaks

Moji Freaks,

tak nějak se teď plácám ve svém životě s úvahami, co to ksakru dělám a co se mi to sakra pořád děje... Přemýšlím i nad tím, co jsem vytvořila v tomhle virtuálním světě za těch pár let a co mi to dalo a co to vlastně dalo vám všem.

Snažila jsem se k vám být vždy upřímná, ač vás všechny neznám osobně... Jste pro mě něco, co je naprosto vzácné. A uvědomuji si, že tohohle nedosáhlo mnoho lidí. Jsem si plně vědoma, že každý z vás je člověk s vlastní duší, s vlastním uvažováním i s každodenním trápením i radostí.

Nikdy jsem se nepovažovala za něco víc a nikdy nebudu. Protože vy jste mě stvořili. Možná jsme teď ztráceli kontakt, ale vím, že tam uvnitř mě každý z vás bude navždy.

Občas když mám slabou chvíli, tak si říkám, kolik z vás ji musí mít zrovna taky. Každý si prochází nějakou sračkou (s prominutím). Nechci a nebudu vás zatěžovat vším, co se v mém životě děje nebo stalo. But... Věřte, že nikdy nejste sami. Na to nezapomínejte. A buďte silní pro mě, tak jako já se snažím být pro vás. Nejde o točení... jde o ten "neviditelný" stříbrný provázek, kterým jsme propojeni.

Pro mě je momentálně pořád tězké vyrovnat se se lží mého nejlepšího přítele. Nedokážu tak rychle věci vstřebat, jak se třeba navenek zdá. Jsem příliš přecitlivělý člověk a o to víc s tím bojuji.

Buďte k sobě upřímní. Nelžete svým milovaným. Otevřete se. A milujte celým srdcem.
Miluju vás, Freaks. A vždycky budu.

Kdokoliv bude mít nějaké trápení - vypište se! Jsme tu pro vás. My Freaky Story team (https://www.facebook.com/MyFreakyStory).

Good night. A díky za přečtení a za to, že tam někde jste :).

******************
„Někdy Tě život musí srazit hlouběji, než jsi kdy byl, aby ses mohl narovnat a dosáhnout výš, než jsi kdy dosáhl. Někdy Tvé oči potřebují zvlhčit slzami, aby konečně viděly možnosti, které jsi doposud přehlížel, mnohem jasněji a zřetelněji.“ -Nietzsche -

1 komentář: