středa 29. července 2015

The Sims 4: vychutnejte si obsah v nové kolekci zaměřené na kuchyně

Milovníci jídla, radujte se! Kolekce Báječná kuchyně už je skoro tady 

Pořádně to rozbalte v kuchyni

Věnují vaši Simíci spoustu času přípravě vydatných snídaní, lahodných obědů a parádních večeří? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu: je čas na dezert! Jak jsme vás správně nedávno informovali, kolekce The Sims 4 Báječná kuchyně (Cool Kitchen) vychází 11. srpna a milovníci dobrého jídla se opravdu mají na co těšit.


Kolekce přináší všechno, co budete potřebovat pro pozvednutí kuchyně vašich Simíků na úplně novou úroveň. Elegantní spotřebiče a nábytek dodají této místnosti moderní styl. Tato kolekce je napěchovaná obsahem, pomocí kterého zrekonstruujete celou simíkovskou kuchyň: najdete tu všechno od stylových skříněk až po nové nerezové spotřebiče


Díky novým účesům a oblečení mohou skvěle vypadat nejen delikatesy, ale také Simíci, kteří je připravují. Nejde tu ale jen o vzhled! V kuchyni budete moci připravit lahodné novinky. S novým zmrzlinovačem mohou Simíci vytvořit nejrůznější druhy zmrzliny! A pak je dokonce nazdobit nebo polít polevou. Nechybí ani kousky banánu, šlehačka, posyp a další zdobení – čili až vaši Simíci dostanou chuť na něco sladkého, v pohodě to zvládnete. Vytvořit můžete celkem 30 příchutí, přičemž některé z nich vašim Simíkům přinesou… nezvyklé schopnosti. 


Už začínáte mít strach, kolik nádobí se při těchto kulinářských hrátkách ušpiní? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu. Týden před vydáním kolekce The Sims 4 Báječná kuchyně přidáme do The Sims 4 myčku na nádobí v rámci bezplatné aktualizace, kterou si budou moci stáhnout všichni hráči. 

Kolekce The Sims 4 Báječná kuchyně vychází na celém světě 11. srpna. Doufáme, že vaši Simíci mají rádi zmrzlinu!



Zdroj: TheSims.com

3 komentáře: