sobota 16. května 2015

The Sims 4: Přepychový večírek - vše o nové kolekci!


S radostí oznamujeme vydání úplně první kolekce k The Sims 4! Jmenuje se The Sims 4 Přepychový večírek a k dostání bude už 19. května 2015. Hráči vědí, že kolekce v minulosti obsahovaly nové oblečení a nábytek zaměřený na jedno konkrétní téma. Kolekce pro The Sims 4 jsou jiné: přináší totiž také nové herní možnosti. Cena v korunách nebyla oznámena, ale pro orientaci přikládáme cenu v dolarech - 9.99$ (= cca 240 Kč).
Aktuálně také nemáme informace o dostupnosti krabicové verze. Kolekce vychází 19. května na Originu.
Kolekce obsahuje parádní šaty, obleky, make-up a doplňky pro Simíky. Místo konání můžete vyladit pulzujícími, zářícími a stylovými objekty, jako je nový bar, sochy a parádní osvětlení, které se skvěle hodí do všech barů a náleven v širokém a dalekém okolí.  
Mimo jiné kolekce  přináší dva báječné nové herní předměty, které vám umožní uspořádat opravdu fantastický večírek. Prvním je stolek na pohoštění, který můžete naplnit libovolným jídlem ze hry nebo novými chuťovkami.  
Druhým předmětem je nová fontána na jídlo a pití, kterou můžete postavit na stůl na pohoštění. Z vrcholku mohou proudit nejrůznější pochoutky, třeba hustá a dekadentní čokoláda (skvěle se hodí k jahodám) nebo spousta dalších lahůdek. Simíci s kulinářským a mixologickým nadáním se vyřádí do sytosti a na své si přijdou dokonce i Simíci, kteří mají rádi neplechu.


SNÍMKY A RENDERY

OBSAH KOLEKCE


Žádné komentáře:

Okomentovat