pondělí 4. května 2015

The Sims 4: blog k oslavám dne Star Wars, novým kostýmům a aktualizaci

Oslavme společně den Star Wars™ s novými kostýmy v The Sims 4 

Mezigalaktická módní přehlídka

Před dávnými časy (loni v říjnu) v jedné předaleké galaxii (tady na blogu) jsme oznámili, že do The Sims 4 přidáme kostýmy ze Star Wars™. Dnešek, 4. května (Star Wars den), bychom rádi oslavili přidáním dalších kostýmů ze Star Wars, které si vaši Simíci mohou v nové aktualizaci užít.


Aktualizace přináší všem hráčům The Sims 4 tři nové Star Wars kostýmy. Simíci se teď mohou obléknout jako Darth Maul z první epizody Star Wars: Skrytá hrozba, prvotřídní lovec lidí (a jiných bytostí) Boba Fett a mistryně Jedi Aayla Secura.


Nové kostýmy jsme přidali ke čtveřici kostýmů loňských. Ty vám umožnily obléknout se do šatů princezny Leiy, brnění Dartha Vadera a letecké kombinézy povstaleckého pilota. Malí Simíci se navíc mohli s úspěchem vydávat za mistra Yodu. Halloween je sice ještě daleko, ale to neznamená, že si v The Sims 4 nemůžete uspořádat báječný večírek na motivy Star Wars!



Hlavně se postarejte o to, aby se Simík oblečený jako Darth Vader nepotkal se Simíkem v kostýmu Darth Maula. Mohly by totiž vzniknout závažné problémy s kontinuitou příběhu. Všem přejeme hezký den Star Wars!

Star Wars © & ™ 2015 Lucasfilm Ltd. Všechna práva vyhrazena.
*KE HRANÍ JE TŘEBA HRA THE SIMS 4 (PRODÁVÁ SE SAMOSTATNĚ).   

Zdroj: TheSims.com

Žádné komentáře:

Okomentovat