čtvrtek 16. dubna 2015

Haf? Roztomilí chlupáčci se možná chystají do The Sims 4!

NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK JE POUZE SPEKULACE. 
NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ OFICIÁLNÍ INFORMACE!

První rozšíření The Sims 4 Hurá do práce vyšlo celkem nedávno. Představila se nám v něm kariéra detektiva. Taky jsem si tak trochu na detektiva zahrál a pokusil se najít některá vodítka, která nám odhalí možné další rozšíření hry.


Vodítko č. 1
Znáte to, psát popisky k předmětům musí být časem otrava. Co takhle do nich nenápadně vložit vodítko k novému rozšíření? U dvou předmětů z rozšíření Hurá do práce se objevila zmínka o psech. Označení "mazlíček" na druhém obrázku je jen špatný překlad, původně je zde také použito slovo "dog" = pes.

 
Vodítko č. 2
Máte na Facebooku olajkované pouze české stránky? Chyba! Německá oficiální FB stránka The Sims velice nenápadně zveřejnila status s následujícím textem:

"Co je potřeba pro dobré rozšíření s mazlíčky?"

Vodítko č. 3
Stále to není ono, že? Chybí nějaké pořádné vodítko.. a hele! V článku "Šest věcí, které musíte vyzkoušet jako lékaři v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce!" na oficiální stránce se objevil obrázek s myšlenkovou bublinou psa. Bublina je opravdu velká a hned vás praští do očí. Že by se nám tímto tvůrci snažili něco naznačit nebo se jedná pouze o náhodu. Možná si Simík jen připadá jako pes, když ho paní doktorka "drbe" pod bradou.
 Vodítko č. 4
Pokračujeme.. kromě hledání vodítek okolo by člověka ani nenapadlo, že třeba velké vodítko najde, když se porozhlédne do minulosti! V březnu 2014 (ano, před vydáním The Sims 4) obletěl svět dotazník s náměty pro budoucí rozšíření. EA se k tomuto dotazníku nikdy oficiálně nevyjádřila (nikdy se k těmto průzkumům nevyjadřuje), ale již v té době tento dotazník obsahoval nápad s otevřenými kariérami. A koukněme se do přítomnosti - ano, takový dodatek tady opravdu máme. Co nám dotazník ale říká o psech?

"Psi - Pomocí nového nástroje Vytvoř si štěně můžete tvořit nejlepší přátele pro vaše Simíky! Naučte svého psa triky, naučte ho hledat sběratelské předměty, nechte ho hrát si s hračkami a dokonce ho můžete přivést na výstavy! Vychovávejte své štěňátko a nechte ho vyrůst! Vyroste do přátelského a loajálního nebo agresivního a nezávislého psa? Vaše interakce se psem budou utvářet jeho budoucnost!"

Vodítko č. 5 - NOVÉ
Začínám dostávat pocit, že si z nás EA jen střílí a žádné zvířata do hry nakonec v blízké době nepřidá. Ve hře byl nalezen další odkaz na zvířata. Tentokrát ale na kočku!



Suma sumárum to bude do dnešního dne vše, co nám o psech EA řekla. Jaké pocity ve vás vodítka vyvolala? Myslíte si, že opravdu tvůrci na dodatku plném štěňat pracují? Nebo je to jen shoda náhod? To se nám odhalí v horizontu týdnů nebo měsíců. Pokud se něco dalšího dozvíme, dáme vám vědět!

NAPIŠTE NÁM, CO SI O TĚCHTO NÁPOVĚDÁCH MYSLÍTE VY!

4 komentáře:

  1. No bylo by dost uzasne kdyby bylo 3. rozsireni o zviratech. Ale je mi lito ze zatim podle vseho EA ukazuje pouza na PSY (jo jsem mylovnik psu) ale bylo by mi lito kdyby tam byli jen psi. Co kocky nebo koni. Ve 3. byli psi, kocky a koni ve 2. kocky a psi. Tak dovam ze spekulace jsou pravdive ale ze tam nebudou jen psi. Mohli by se treba prekonat a pridat vice zvirat k tvorbe, ale musely by byt propracovani az do konce, coz se mi zda ze u 4. zatim neni moc veci dotahlych k dokonalosti.

    OdpovědětVymazat
  2. No...nevím co říct. Ale myslím že ano. Možná bude další dodatek plný štěňat a psů (byla bych moc ráda) ale necháme se překvapit.🐕🐶🐩

    OdpovědětVymazat
  3. Wow Boží!!!!! Podle mě je hlavní vodítko je Č.4 a výstavy se psi o tom jsem toužila :D škoda že the Sims 4 už nemám :(

    OdpovědětVymazat
  4. Defi ty si proste ten nej člověk na zemi a ted diky tomu co si řekla tak už věřim že budou mazlíčci.☺😊😀😁😂😃😄😅😆😇😉😍😛😜😝😋😗😙😘😚❤💋💙💚💛💜💓💔💕💖💗💘💝💞💟👍👌✌🐩

    OdpovědětVymazat