pátek 27. března 2015

The Sims 4: blog o nové aktualizaci a informace k dubnové výzvě

Bezplatná aktualizace přináší sklepy, velikonoční kraslice a vylepšené malování 

Namalujte si ve sklepě obraz plný kraslic!

Tento týden jsme vydali bezplatnou aktualizaci, kterou mají k dispozici všichni hráči The Sims 4. Pokud jste si hru v poslední době spustili, je dost pravděpodobné, že už jste si aktualizaci stáhli.

Pokud ne, tak vás čeká překvapení – najdete v ní totiž spoustu nového obsahu, který je pro všechny naše hráče zcela zdarma. Kromě nejrůznějších úprav a oprav, o kterých se dočtete v poznámkách k aktualizaci, přináší tato aktualizace také novinky pro základní hru: sklepy, vylepšený malířský stojan, dva nové účesy (které hráči zpřístupnili prostřednictvím vášnivého milovacího víkendu), tři nové rtěnky, přehled instalovaných rozšíření a Velikonoční hon na kraslice, který bude probíhat v dubnu.



Začneme od toho nejdůležitějšího: sklepy a nové nadzemní podlaží. Nejde tady o nějaké obyčejné sklepy, tohle jsou sklepy do The Sims 4. Můžete kopat až do hloubky dvou úrovní a uzpůsobit si suterén pomocí kreativních nástrojů, které máte k dispozici v režimu stavby, a dát tak vzniknout zcela báječným pozemkům. Když už jsme byli v tom, přidali jsme i jedno nadzemní podlaží – budovy v The Sims 4 teď tedy mohou mít celkem až šest podlaží (dříve to byly jen tři). @SimGuruRomeo napsal o těchto změnách příspěvek na blog. Najdete v něm další informace. Pokud toužíte po něčem novém, co vám pomůže si sklepy zařídit, bude se vám tato aktualizace líbit.

Nová aktualizace přináší další možnosti u malířského stojanu, který vašim Simíkům umožní malovat obrazy čehokoliv, s čím se ve světě setkají. Chcete si na stěnu pověsit portrét Simíka, kterého máte rádi? Udělejte to! Chcete si namalovat vlastní dům a pověsit si tento obraz doma na stěnu? Je to sice trochu neobvyklé, ale bránit vám v tom nebudeme. 


Brzy také začíná časově omezená výzva, která bude probíhat do konce dubna. Pojmenovali jsme ji Velikonoční hon na kraslice! V dubnu mají vaši Simíci příležitost najít ve světě nejrůznější kraslice. Kraslice existují v deseti provedeních a jsou součástí nové kolekce, která je k dispozici pouze v následujících týdnech. Kolekci naleznete klasicky přímo ve hře v deníku sběratelských předmětů. Když je získáte všechny, zpřístupníte si obřího plyšového králíčka.

Z nové aktualizace jsme opravdu nadšení a už se nemůžeme dočkat, co všechno s její pomocí vytvoříte.

  Zdroj: TheSims.com

3 komentáře:

  1. A odky se tedy můžou sbírat vajíčka?

    OdpovědětVymazat
  2. Vajíčka už sbírat jdou, ale jámám problém že vůbec nemůžu najít ty nový účesy :(

    OdpovědětVymazat