středa 4. března 2015

The Sims 4: blog o vědecké profesi

Láska mezi vědci

Příhody zamilované vědkyně v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce!*

Minulý týden jsme spolu s detektivem Tatem Rackettem nahlédli do podsvětí a vyřešili zapeklitý případ. Tento týden se podíváme, jak si žijí vědci v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce!

Darla Nadine Applesworthová chodí do práce každý den na sedmou. Svou práci opravdu miluje, ale ještě radši má svého spolupracovníka a kolegu Herberta Leipsteina. Herbert má Darlu rád, ale jen jako kamarádku a kolegyni. Darla si přeje, aby ji viděl v jiném světle. Třeba to tak nakonec dopadne.

Darla se obvykle do práce pouští už časně ráno a pracuje na vynálezech dřív, než její kolegové dorazí. Tvrdá práce se jí vyplácí. Už vynalezla udržovač hybnosti a vznášedlovou lampu. Oba tyto vynálezy si doma vystavila. Darla takhle jednou ráno experimentovala a pomocí analyzátoru chemikálií dospěla k vědeckému průlomu. Ihned vyrazila ke konstruktéru vynálezů a začala něco kutit. Tadá! Právě sestrojila klonovací přístroj!

O chvíli později dorazil Herbert. Jako obvykle mu to v laboratorním plášti moc sluší. Darla mu s radostí předvádí svůj nový vynález. Herbert s širokým úsměvem zamíří přímo do přístroje. Darla začne se skenováním. Netrvá dlouho a je to! Máme tu Herbertův klon! Nový Herbert vypadá přesně jako původní Herbert. Darla má dneska štěstí – má dva Herberty! Klon pojmenovali Jednička. Jednička byl skoro stejný jako původní Herbert. Jediný podstatný rozdíl spočíval v tom, že nikoho neznal a nic nevěděl o světě. Byl jako nepopsaná tabule. Darla a Herbert se Jedničkovi představili a nechali ho čekat ve vedlejší laboratoři, kde se měl na chvíli zabavit. Darla s Herbertem pokračovali v práci. A vytvořili další klon. A ještě jeden. Poslední klon, Pětka, byl trochu jiný. Měl rudé oči a bradku. Bylo na něm něco... zvláštního. No co. Pro dnešek padla!


Darla zašla do vedlejší laboratoře a řekla klonům, že s ní půjdou domů. Nemohla je nechat v laboratoři přes noc, mohly by z toho být potíže. Darle se navíc docela zamlouvala myšlenka mít doma pět Herbertů přes noc. Když dorazila domů, rozhodla se uspořádat menší večírek. Bylo to přesně takové, jaké si to vysnila... jenže pak Pětka začal křičet a dělat jí z domu kůlničku na dříví. Nebylo to vůbec pěkné. Takhle to nechtěla.

Ráno Darla našla svým pokaženým experimentům nový domov. S klonováním (a milostným životem) je teď na nějakou dobu konec. Rozhodla se, že se bude raději soustředit na svou kariéru a další vědecké průlomy. Kdo ví, kam ji to jednou zavede... Věříme, že se vám představení vědecké kariéry a malý milostný příběh líbily.


Příště se podíváme, jak se daří majitelům obchodů a jak náročné je jejich podnikání. Už v dubnu vaši Simíci ovládnou celé pracoviště v rozšíření The Sims 4 Hurá do práce! Simíci se budou moci pustit do tří interaktivních kariér a vy je při tom budete ovládat. Mohou zachraňovat životy jako smělí lékaři, řešit zločiny jako odvážní detektivové nebo vytvářet vynálezy jako šílení vědci. Zbude i místo pro Simíky, kteří mají podnikatelské ambice. Těm můžete vytvořit a zařídit zcela jedinečné obchody. Navíc vás čekají nové podniky, další dovednosti a také příležitost seznámit se s mimozemšťany!

ZDROJ: TheSims.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat