středa 4. února 2015

První rozšíření oznámeno - nese název "Hurá do práce!"

Máme velikou radost, že můžeme oznámit vydání našeho prvního rozšíření The Sims 4 s názvem Hurá do práce! Díky třem úplně novým kariérám (každá z nich má vlastní budovu, ve které můžete hrát) máte spoustu možností, jak naplnit ambice svých Simíků. Ale to ještě není všechno! Se Simíky můžete začít podnikat. Využijte jejich dovednosti a koníčky Simíků a vydělávejte pomocí nich Simoleony.

Obal (děkuji Smurfovi za překlad)

Až rozšíření The Sims 4 Hurá do práce od dubna 2015 vyjde, budete mít spoustu možností seznámit se s novinkami sami. Zatím pro vás máme sedm zajímavostí:

    Staňte se lékařem: vaši Simíci teď mohou věnovat svůj čas zachraňování životů, léčení pacientů a operování. Úplně poprvé také budou moci pomáhat s rozením dětí!  

    Bojujte se zločinem: vyšetřujte na místech činu, vyslýchejte Simíky a zatýkejte zločince. Začněte jako kadeti a vypracujte se až na náčelníky policejního sboru.  

    Experimentujte a vynalézejte: vědci konstruují své šílené vynálezy a shánějí si exempláře, na kterých mohou své ďábelské výtvory (jako je třeba Simíkovský paprsek) zkoušet. Tito Simíci se budou muset rozhodnout, jestli své vynálezy použijí ve prospěch ostatních Simíků, nebo zda je raději trochu potrápí.

    Začněte podnikat v jedinečném stylu: otevřete si obchod, jaký si jen usmyslíte. Pekárnu, butik s oblečením, uměleckou galerii, knihovnu nebo něco jiného. Podnikání si můžete vyladit přesně podle svého gusta: rozhodněte, co budete prodávat, řiďte zaměstnance a uspokojte své zákazníky. 

    Pracoviště pro nové kariéry: všechny nové sousedství a budovy, jako je nemocnice, policejní stanice a vědecká laboratoř, jsou plně zařízené úplně novými předměty. Vaši Simíci tak budou mít připravenou cestu k úspěchu. Nebo zajděte do Obchodní čtvrti a prohlédněte si všechny obchody, které jste vytvořili, když jste zkoušeli, co přesně bude vaše Simíky bavit.

    Osvojte si nové dovednosti: vyzkoušejte si celou sadu nových dovedností, které vašim Simíků umožní vytvářet další jedinečné předměty. Udělejte dokonalou fotku nebo upečte a nazdobte nějakou dobrotu. Pomohou vám v tom nové dovednosti fotografování a pečení. Své výtvory si Simíci mohou hrdě vystavit doma nebo je zpeněžit, a trochu si tak přilepšit.  

    Setkejte se s mimozemšťany: oni totiž už přistáli a jsou mezi námi! Zjistěte, kteří Simíci nejsou tak úplně odsud, a prozkoumejte záhadnou mimozemskou dimenzi.  

Tak ať se vaši Simíci přestanou válet na gauči a ovládnou celé pracoviště! Rozšíření The Sims 4 Hurá do práce vychází od dubna, a to nejen na PC, ale také pro Mac

* K hraní vyžaduje základní hru The Sims 4 (prodává se samostatně) a všechny herní aktualizace. Pro instalaci je třeba připojení k internetu.


GALERIE
 


TRAILER

3 komentáře: