pondělí 31. března 2014

"Let me take a selfie" - The Sims 4 edice

Na stránkách Maxisu s přehledem volných pracovních pozic se objevil naprosto luxusní render z The Sims 4. Kromě nových červených vlasů na Simince, si můžete všimnout šátku, tetování, náhrdelníku, náramku, náušnic, smartphonu a (pokud vidím dobře) tak také očních stínů na Simince vzadu. Jde vidět, že na čtvrtých Simících se stále maká.. :)

Let's Play - The Sims 3 Cestovní horečka (část 3.) - Nektarovač, poslední fotky a návrat

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ! :P

neděle 30. března 2014

4FANS 2014 - mé vyjádření k akci

Ahoj moji Freaks,

protože jste se pořád ptali, jestli půjdu na 4FANS a já stále nebyla pozvána a byla schopná samozřejmě na akci kvůli vám jet, tak jsem před čtyřmi dny dala všude možně odkaz, abyste si mě tam vydupali, protože mi prostě žádné pozvání nepřišlo - holt chápu, že nemám tolik odběrů nebo nejsem tak známá jako jiní (dupali jste moooc pěkně mimochodem ;)). Po asi dvou dnech mi poslala jedna má věrná fanynka printscreen se zprávou, že ji odepsali z 4FANS a že jsem pozvaná, ale že ode mě ještě neobdrželi odpověď (obrázek tu).

Projela jsem všechny maily, spamy, facebook, YT schránku - nikde nic. Napsala jsem do události (odkaz) pod to, jak mě Freaks vyvolávali, že jsem prý pozvaná, ale že pozvánku jsem nedostala... ten komentář jsem po chvilce nedohledala. Chtěla jsem jim napsat, co to má znamenat, ale opravdu se nějak nehodlám vtírat.

Dnes jsem obdržela do zpráv FB na Definitely pozvánku (obrázek tu)... zpráva mě zaskočila. Určitě jsem si představovala trochu jiné jednání.

Celá akce 4FANS mi nepřijde, že je pro člověka jako jsem já.

Každopádně děkuji svým Freaks, že bojovali. Určitě se s vámi sejdu jinde, v jinou dobu, na jiném místě - někde, kde to bude pozitivně naladěné.

Mějte se úžasně, skvěle, krásně... I LOVE U ALL!

Vaše Defi

Otevíráme společně pekárnu!

Přišel čas, abych vám pověděl více o Delikátně hýčkané pekárně, která vychází v dubnu v Obchodě The Sims 3! Tak pojďte si vzít jeden cupcake a přečíst něco málo o této nové sadě.

Za prvé, toto je první pohled na některé z našich nových prémiových položek, které nazýváme Pekárenská kolekce! Ta zahrnuje Delikátní výstavní box na dezerty, Rustikální pekařské poličky, Pekařské koberce pro prodej (nejsou na obrázku) a pokladnu Sladký Simoleon.


Tyto předměty vám umožní vystavit jakékoliv jídlo, které vaši Simíci mohou uvařit nebo upéci. Pak je můžou prodávat podobně, jako s kolekcí Vychytralý prodejce, ovšem s několika velkými změnami. Na začátek, s kolekcí Vychytralý prodejce se zboží doplňuje automaticky, takže poličky v Midnight Hollow jsou vždy plné. Ale s pekárenskou sadou je na vašem Simíkovi, aby vytvořil všechno ty báječné pokrmy tak, aby byli zákazníci vždy spokojení.


Určitě nechcete, aby se vám pokrm hned zkazil. K tomu také slouží výstavní boxy, které obsahují chladící zařízení, jaké je použité v ledničkách.

I když je tato sada určena k otevření pekárny, můžete zde prodávat jakékoliv jídlo dostupné v The Sims 3. Takže pokud si chcete otevřít obchod se saláty nebo italskou kuchyní, není problém!


Tvorba všech pokrmů je dost časově náročná, takže pokud si chcete najmout někoho na obsluhu pokladny, nic vám v tom nebude bránit. (Poznámka: Povšimněte si, že jsme odstranili hlášku "Pokladník není schopen se dostat do práce.")

Máme zde také několik nových koberečků, které pracují podobně jako výstavní boxy. Takže můžete posouvat koberce pod pulty, stoly, atd., a každý pokrm umístěn na vrcholu bude připravený k prodeji. I takto můžete s jídlem obchodovat.


A teď jdeme na to jídlo! SimGuruTaterTot prozradila, že nové pokrmy, budete moci vytvořit také ze surovin z předešlé sady Bohémská zahrada. To ještě není vše, příště si povíme něco víc o nových receptech a dalším způsobu obchodování.

čtvrtek 20. března 2014

Snímky The Sims 4 z GDC 2014: interakce a multitasking

Každý rok se koná GDC konference, kde se scházejí ti nejlepší vývojáři, aby si navzájem ukázali nejnovější inovace v programování. Že vás to vůbec nezajímá? Momentíček! Této uzavřené konference se letos účastní také Maxis se svým nynějším největším projektem - The Sims 4. Ke každé takové konferenci patří i obrázky, které nyní můžete zhlédnout. 

Čáry a šipky v obrázcích zobrazují určité funkce, ve finální podobě hry rozhodně nebudou. ;)

Let's Play - The Sims 3 Do budoucnosti - bonusové video

Toto v poslední části určitě chybělo! Takže si užijte toto bonusové video! :)

středa 12. března 2014

Sims by Defi - Allesia Fotini

Nová Siminka Allesia! Čistého času mi tvorba trvala 50 minut.

Hope U enjoy it, Freaks!




Promo pictures




neděle 9. března 2014

J178 CRAZY LOVE by Newsea




Let's Play - Outlast (část 7.) - Čachtání v podzemních vodách

Buhahaha... noc padla, pojďte se se mnou bát! >:P

Pravidla na našem Asku, Facebooku a mém Youtube kanálu

Na co si dávat pozor, abyste nedostali BAN.

1- nespamujte (většinou se týká Livestreamu, na LS platí pravidla, která určují admini)
2- žádné vulgarity
3- téma na ilegální stahování je zakázané (rady, tipy, triky, otázky)
4- šikana (urážení, nevhodné chování)
5- žádné odkazy (žádná reklama)
6- žádné spoilery!!! Kazíte tím hru Freaks i mně

Prosíme, akceptujte tato pravidla. 

pátek 7. března 2014

Special stream - sada Bohémská zahrada

Speciální stream na tuto sadu, která slibovala víc, než mohla splnit... :/.

Jarní sada Bohémská zahrada je k dispozici

Nová bohémská sada je již v Obchodě The Sims 3. Přinesla sebou i menší překvapení pro vášnivé zahradníky! :)

"Probuďte ve svých Simících dřímající bohémy! Věnujte jarní jitro sázení nejrůznějších nových plodin a odpoledne si zdřímněte pod stříškou porostlou květinami. Jaký svobodomyslný duch netouží vyzout se z bot a projít se po kvetoucí louce?"

- sada obsahuje 8 sbíratelných rostlin:
jahody, maliny, borůvky, ostružiny, broskve, kakaové boby, ořechy a hrušky


KOUPIT

(1 700 SimPoints / SLEVA - 1 450 SimPoints)

čtvrtek 6. března 2014

Let's Play - The Sims 3 Do budoucnosti (část 27.) - Květiny, párky, párty a meteorit

Here we go! Krásnou dobrou noc! :3

Další snímky březnové jarní sady

Nový svatební oblouk, zavěsitelná lucerna, kamenná zeď, záhon nebo koberec květin. To vše vás čeká v připravované sadě z Obchodu The Sims 3, která bude zveřejněna tento měsíc. :)


úterý 4. března 2014

Sims by Defi - Claire Korah

Nová Siminka Claire! Čistého času mi tvorba trvala 45 minut.

Hope U enjoy it, Freaks!




Promo pictures



neděle 2. března 2014

Let's Play - Outlast (část 6.) - Honička s tlustoprdem

Scaryyyyy parrrrrt!!!!! :-X

Adblock

Hi Freaks,

prosím ty, co chodí na tento blog, aby na ní měli vypnutý ADBLOCK. Nemusíte klikat na reklamy, ale pro mě a ostatní, co na stránce pracujeme roste finanční odměna i za váš přístup - pouze v případě, že nemáte aktivní na blogu ADBLOCK (z toho pak také třeba financuji pro vás do soutěží výhry nebo kupuji hry, na které dělám LP) a navíc je je to pro vás jen maličkost si to pro tuto stránku vypnout, pokud sem chodíte rádi a chcete mě v tom podporovat.

BYLA BYCH MOC VDĚČNÁ, KDYBYSTE SI TU ADBLOCK DEAKTIVOVALI.

Díky moc, Freaks :-*

sobota 1. března 2014

Let's Play - Bioshock Infinite CZ TITULKY (část 13.) - Vylepšení pipíks

Hereeee weeee gooooo! :P

Ukázka nové březnové sady

Je tady první březnový den! S ním byla uvolněna také hrstka obrázků z nové sady, která by měla vyjít tento měsíc v Obchodě The Sims 3.
"Pokud mě budete potřebovat, budu pod tímto Gumovníkem. #BohémskáZahrada Toto křeslo můžete zavěsit téměř kdekoliv." - SimGuruCopeland