pátek 19. prosince 2014

The Sims 4: blog u příležitosti oznámení prvního herního balíčku


Co přesně je herní balíček?



Už nějakou dobu se členy týmu The Sims 4 pracujeme na něčem zábavném. Mám velkou radost, že vám mohu prozradit na čem. Je totiž jasné, že vám to umožní vyprávět se Simíky ještě zajímavější a jedinečnější příběhy.

Mám pro vás dvě slova. Herní balíček (Game Pack). Patrně vás zajímá, co to herní balíček je... Herní balíček je něco, co jsme před The Sims 4 ještě neviděli. Náš první herní balíček vychází v lednu 2015.

Předtím, než si ho představíme, si popovídáme o tom, co herní balíčky vlastně jsou. Zhruba před devíti lety (ještě v dobách The Sims 2) jsme do série The Sims uvedli kolekce, pomocí kterých jste mohli obohatit příběhy svých Simíků. Kolekce byly zaměřené na jedno konkrétní téma a obsahovaly oblečení, účesy, nábytek a dekorace.  


V The Sims 4 jsme chtěli v téhle tradici pokračovat a dát vám ještě VÍCE příležitostí pro vytváření příběhů přesně ve vašem stylu. Přesně proto herní balíčky přináší nové herní funkce, objekty i oblečení zaměřené na jedno konkrétní téma. Prostřednictvím herních balíčků můžeme rozšiřovat herní možnosti a přinést vám funkce, které jste si přáli. Jsme z toho opravdu nadšení.

Na co se tedy můžete těšit v prvním balíčku, který vychází začátkem roku 2015? Budete moci se Simíky vyrazit do Žulových kaskád a prozkoumat toto úplně nové místo. Tamní lesy se jen hemží herními příležitostmi. Zpívání u táboráku, párkové pařby a pivní kostýmy. Je toho spousta!

Jsme si jisti, že to bude stát za to čekání. Nová destinace, nové objekty, aktivity a zcela nová profesní dráha - bez ohledu na to, jak budete hrát hru, tento herní balíček má něco vzrušujícího pro každého!


The Sims 4 Únik do přírody bude k dostání v lednu 2015 za cenu kolekce The Sims 3. Více informací v lednu.

To bychom měli pár šťavnatých novinek.
Brzy čekejte další!
Zatím se mějte!



ZDROJ: TheSims.cz

7 komentářů:

  1. Důležitá otázka, kolik to bude stát? Vím že je tam napsané jako kolekce The sims3, ale kolekce TS3 teď stojí na Xzone pouze 200. Tak nevím, protože předtím stály víc. Mám v těch cenách trošku "guláš" :D. Děkuji za odpověd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počítám tak kolem té 500Kč. Tvůrci ale slibují mnohem více obsahu, hlavně hratelnosti. Takže za stejnou cenu dostaneme více muziky!

      Vymazat
  2. Mám otázku ohledně TS4 a nevím kam jí napsat: Nevím jak se otáčejí předměty. Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ak mas nadstavene ovladanie ts4 tak sa otaca klikom praveho tlacitka na misi

      Vymazat
    2. V nastaveniach si to nastav ako na ovládanie v TS3. Potom Ti to už pôjde. :)

      Vymazat