neděle 12. října 2014

Vzkaz pro Freaks

Hledáte odpovědi?

19 komentářů:

  1. Defi, nech sa už v uplynulých dňoch stalo čokoľvek, a nech sa to akokoľvek domrvilo, buď si istá, že stojíme za tebou. Pre mňa si ty Defi neskutočným vzorom! A ver tomu, že nie som jediná! Máme ťa radi pre to, aká si osobnosť. Milujeme ťa! Zato, ako vieš komunikovať s nami, ako sa nám dokážeš zdvôveriť s tvojimi problémami, zato aký si skvelý človek. Naoplátku ťa my obdivujeme, prežívame s tebou a podporujeme ťa v tom čo robíš a robiť budeš. Je tu neskutočne veľká komunita ľudí čo ťa milujú a týto ľudia ťa budú posúvať vyššie a vyššie.
    Nech už to bude mať dej aký chce, či už si dáš pauzu alebo skončíš (čo ti nedovolím) zapamätaj si, že na takú osobu ako si ty sa nezabúda! Milujeme ťa!
    ...A vďaka tebe som sa naučila hrať na pohári!
    Freak» Saša

    OdpovědětVymazat
  2. Defi ty nesmíš skončit! Můžeš mít sice problémy, ale podívej co si dala dohromady! Tolik lidí co tě milují. Zpříjemňuješ nám život (tedy aspoň mě ale doufám že mluvím za všechny) Prosíme zůstaň s námi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Drž se Defi !! <333 Nekonči.. Každodenně na tebe myslím.. Buď silná.. Vím že nás neopustíš.. I <3 you.

    OdpovědětVymazat
  4. Drž se Defi!! Věřím že ty to zvládneš ;) <3

    OdpovědětVymazat
  5. Defi... Vždy si myslím že jsi a budeš nejlepší youtuberka, takže ať se rozhodneš jakkoliv budu stát za tebou. I love you!

    OdpovědětVymazat
  6. defi je mi lito co se ty stalo ikdyz ani nevim co se stalo ale je skoda pokud skoncis budu litovat toho ze jsem te nezacala sledovat jen od 7 a nezapomenu na to kolik lasky jsi nam davala a tolik krasnych videi jsi nam věnovala a jen diky tobě jsem si zacala dělat naděje ze jsem někdo a ne nikdo mozna to není pravda ze jsem někdo ale tty jsi mi dodala alespoň ten pocit pam te moc rada a bude velka skoda kdybys ukončila tvůj talent a tvůj ucet na youtubu protože jsi jedna z neělam jen protebw
    j nej nej a nej ze všech který znam a tak doufam ze mi na tuto otasku odpovíš:NEOPUSTÍŠ NÁS? protože jen diky tobě ziju naplno a vždy když v necem zavodim nebo soutězim spomenusi na tebe a ze to dělam jen pro tebe a budu za tebou stat at si chces udělat co chces tak te zastanu ale prosim nezapomen ze te všichni milujem a stojíme za tebe ikdyz se stane cokoli když se nam něco nelibi tak to prekousnem a ty si toho vždy vsimnes a priste to je dokonale proste jsi nej youtuberka a drzim palce at se deje co se děje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Drž se kvůli tobě žiju .Jsi moc hodná držim palce.Drž se.Milujem tě Defi.A tvoje video mě dojalo .Mějse o hezky.

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím neopúštej nás všetkych Freaks, si našim vzorom a vždy aj budeš .Máme te rádi Defi Freaks - Mej se Definko :(

    OdpovědětVymazat
  9. Drž se Defi.., přeji si aby si se s toho dostala.., mám tě ráda Defi <3

    OdpovědětVymazat
  10. Defi, mám tě moc ráda a vždy tě mít ráda budu. Ať se ti děje cokoliv, stojím za tebou a věřím, že to zvládneš <3. Dala jsi mi hodně. Vždy když vidím nové video, jsem hned šťastnější. Jsi úžasná osoba.....

    Tvoje věrná Freak

    OdpovědětVymazat
  11. Definko,milujeme tě ♥
    Doufám,že se ti bude brzy zase fajnově a problémy budeš mít za sebou:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. omlouvám se za chyby v minulém textu mam tě moc rada drž se

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj defi . Chci aby jsi věděla že já stojím při tobě a vážím si toho co jsi udělala a kolik jsi toho natočila , nejsem sice tvůj nejstarší freak ale doufám že ti to nevadí . CHci aby jsi věděla že mi tvoji freaks budeme vždy stát při tobě a doufám že se ti chut vrátí a ty jsi jen chvíli odpočineš a pak se vrátíš v nové síle s novou chutí a začneš zase natáčet. Jsem s tebou

    OdpovědětVymazat