středa 1. října 2014

Halloween se blíží: duchové ožívají v The Sims 4

Duchové, jak to s nimi vlastně je?  Jak tato nehmotná stvoření ve svém světě najdete? Když Simík zemře, objeví se u náhrobního kamene nebo urny, které máte doma nebo na zahradě, neovládaný duch. Ale není tam jen tak pro legraci. Pokud si s duchem vylepšíte vztah, můžete ho pozvat do své domácnosti a začít za něj hrát. Jakmile za ducha hrajete, můžete mu obstarat zaměstnání, uzavírat sňatky a fungovat s ním v rodině stejně jako s živými Simíky.


Duchové bývají dost náladoví a jejich chování je z velké části závislé na tom, jak se zrovna cítí, a také na způsobu jejich smrti. Duchové, kteří zemřeli smíchy, jsou většinu času optimističtí a dostanou hravou náladovku, kterou snadno přenesou na okolní Simíky. Na duchy, kteří zemřeli vzteky, si raději dejte pozor, protože na své okolí nepůsobí zrovna dobře. U obětí kraví rostliny si nemůžete být jistí ničím.


Že už vás duchové nebaví? Žádný problém! Můžete je snadno vykázat do podsvětí. Stačí k tomu jediná interakce u jejich urny nebo náhrobního kamene. Máte ale také druhou možnost: přivést je opět k životu! Pokud je Simík dostatečně schopný zahradník a kuchař, může připravit porci chutné ambrózie, která tento zázrak dokáže.
Veselé duchaření!


P. S. Nezapomeňte spustit Origin, který vám stáhne nejnovější herní aktualizaci. Ta vám automaticky přidá do hry duchy.

ZDROJ: TheSims.cz

2 komentáře:

  1. Ako nič v zlom, ale fakt je to blog nanič, ak dáte len "Ctrl C/Ctrl V". Tento článok si kľudne môžem prečítať na officiálnej stránke - The Sims . Možno to mohol Adík napísať svojimi slovami, atď ... Viem že teraz tu budú spamy ako mám ísť preč keď sa mi nepáči. Nemyslím to v zlom, ale som slobodný človek a môžem napísať svoj názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by Kika tento "blog na nic" měla více sledovat, než začne komentovat. Jedná se o opravdu stručný výtah toho nejzajímavějšího z nového komunitního blogu dotupného na TheSims.cz. Ne každý chce číst hromady textu a spoilerů. Tyto výtahy z blogů mixuji s novinkami, které píšu 100% já a samozřejmě s Let's Playi od Defi.
      Dnes byl i dodán zdroj do článku, na který jsem ve včerejším zmatku zapomněl.. za to se omlouvám. Nejedná se o autorský článek, ale propagační. Víc k tomu nemám.

      Vymazat