pondělí 13. ledna 2014

Info o pokračování Bioshocku: Infinite

Pro pokračování Bioshocku musí mít poslední video 300 palců nahoru do neděle (8. část). Pokud mít nebude ukončím jeho natáčení a náhrada nebude, takže budu točit jen LP: Do Budoucnosti :).

12 komentářů:

  1. já vím že pro některé freak to není zaživné .. pro mě zase není zaživný minecraft a taky ho nějak neviřazuju .. prostě mě bioshock baví :) a bylo by škoda kdyby jsi přestala točit :/ :)

    OdpovědětVymazat
  2. A Minecraft už tiež nebude? o.O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli bude pokračování na MC... rozhodně né v brzké době.

      Vymazat
    2. defi prosím toč minecraft a sims :) ako Bioshock nepozerávam ale to neznamená že je to zlé :) je to tvoje rozhodnutie :) a ináč ked dotočíš sims D.B. tak budeš čo točiť ?

      Vymazat
  3. Defi nechtěla by si točit Třeba The Sims 2? :) Nebo The Sims 2 (nějaké příběhy) :)

    OdpovědětVymazat
  4. kdyby si se rozhodla natáčet nějakou hru tak bych ti poradila jednu super :) MAFIA II :3 je to super hra :P PS: bylo by skvělí kdyby si pokračovala v natáčení BioShocku_:) i když to sleduju jen občas každé tvé video je něco extra :3 prostě suprové <3 těším se na tě na Craftconu ! :3

    OdpovědětVymazat
  5. Tu sračku ani netoč, vrať se zpět k Sims jak si začala.. Takovýhle nudný trapný hry jako MC nebo ten Biosshock fakt netoč.. je to nuda.. Sorry za názor, nezapomeŇ se zas urazit a vydírat o palce nahoru a bejt nasraná za pár palců dolu. Si fakt jak malá kráva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Annabell možná se ti Defi nelíbí a možná ji nesnášíš ale abys tady psala ty sprostý .............. Defi tak to jí sem nepiš a absolutně nechápu proč jí to píšeš jestli se ti Defi nelíbí koukat se na ni nemusíš )-: !

      Vymazat
    2. Annabell - ty by jsi se měla laskavě krotit ve vyjadřování a neurážet, jak na yt tak na Defi blogu a podle tvého chování a psaní, jsi spíš ty to malé telátko... Vážně trochu zamyšlení nad sebou by neuškodilo...

      Vymazat
    3. Milá zlatá i názor, který je opačný se dá napsat jinak. Ale toto za slušné rozhodně nepovažuji!
      Měla by jsi své emoce držet na uzdě, než příště něco napíšeš, aby z toho nevznikla ještě větší sra*ka, než za kterou považuješ třeba Bioshock.
      A nebo nejlepší, nesledovat tomu čemu říkáš nuda. Pokud sleduješ něco, co tě nudí, tak je to vlastně tvůj problém, který by jsi si měla vyřešit sama u sebe :).

      Vymazat
  6. Nechci do tebe Defi nějak vrtat nebo tak něco... to fakt ne! ale není tohle takový "vydírání"??? :D Tohle je pro nás (nebo aspoň pro mně) velký trest a i když jsem ti Like dala, tak to asi nepomohlo. Jen je to takový...divný. "Jestli nebude mít tolik a tolik Liků atd." ;-/

    OdpovědětVymazat