čtvrtek 28. listopadu 2013

Život na horské dráze - doslova!

Roaring Heights se opět hlásí o slovo. Na snímcích z minulých dnů se podíváme na obsah zlaté edice světa. Jedná se pozemek Promenáda s exluzivním předmětem - horskou dráhou. Obrázků je opravdu nepřeberné množství! K tomu navíc ještě SimGurus každý den chrlí další a další. Přeji vám hezkou prohlídku.. :)
(A pokud se vám udělá jen z pohledů na horskou dráhu špatně, prosíme všechen obsah vyhazovat směrem mimo klávesnici! :D)

úterý 26. listopadu 2013

GamePlay - Minecraft (část 5.) - Stará věznice! :-O

Yeyssssp!!! :P

Oprava vraku a móda v Roaring Heights

V dnešní hromadě snímků z nového světa Roaring Heights se podíváme blíže nejen na různá místa v městě, ale hlavně nahlédneme jak probíhá taková přeměna starého vraku na pojízdné auto a prohlédneme si, jak si zde žijou místní obyvatelé.

pondělí 25. listopadu 2013

Roaring Heights - velkoměsto umístěné na pláži

Konečně! Naše prosby byly vyslyšeny. EA & The Sims Team právě připravují nový svět plný, tak dlouho vyžadovaných, mrakodrapů. Jedná se o svět z Obchodu The Sims 3 s názvem Roaring Heights! Datum vydání je stanoveno na 12. prosince.


  • Vítejte v Roaring Heights, ve velkoměstě umístěném na pláži. V tomto novém světě vaši Simíci zažijí exkluzivní život uprostřed města plného mrakodrapů ve stylu art deco.
  • V The Sims 3 Roaring Heights, můžou vaši Simíci vyrazit prozkoumat rušnou plážovou scenérii s jejich novým, vlastnoručně opravenými auťákem - vaši Simíci mohou nově strávit nějaký čas opravováním a "vytuněním" auta (tedy spíš vraku) a vyrobit z něj opět pojízdné auto.
  • Simíci můžou dokonce přijít se spřátelit s rodinou Cappových z The Sims 2 - jsou na dovolené v Roaring Heights a jsou zcela uchváceni propejností města s plážemi.
  • Součástí tohoto světa jsou desítky zcela nových exkluzivních předmětů a oblečení pro vaše Simíky, aby lépe zapadli do stylu města Roaring Heights.
  • The Sims 3 Roaring Heights bude k dispozici v digitální verzi v Obchodě The Sims 3 ve čtvrtek 12. prosince.
  • The Sims 3 Roaring Heights bude dostupné ve standartní a zlaté edici.
  • PROMENÁDA: Úplně nový pozemek, který je součástí zlaté edice obsahující vzrušující horskou dráhu a další atrakce. Navíc dovoluje postavit si vlastní zábavní park!

 


ZLATÁ EDICE:


Co na nové město říkáte? Připomíná vám místa jako Miami (Floridu), Vice City z GTA nebo Katy Perry? Ke světu se rozhodně hodí kolekce Styl 70., 80. a 90. let. A jak se vám líbí horská dráha? :P

čtvrtek 21. listopadu 2013

Let's Play - The Sims 3 Do budoucnosti (část 9.) - Nalezené fragmenty a sestavený klíč

Yeysp... :P

Nová "ruská" sada v Obchodě The Sims 3

Tajemství je venku. The Sims 3 Store tým dnes (21. listopadu 2013) vydává novou sadu plnou nádherné architektury a teplého oblečení hodícího se do chladných měsíců roku. Všechno bylo dotvořeno a vyfoceno. Prohlídka začíná. :)

středa 20. listopadu 2013

Minecraft LS se Smurfíkem

Záznam z LS :P...

Nový set z chladného Ruska

#MotherRussia - tak zní heslo pro zítřejší novou sadu z Obchodu The Sims 3. Jenže to je asi vše, co o této sadě víme. Více zítra.. ;)

Líbí se vám sety orientované na určitou kulturu? :)



sobota 16. listopadu 2013

Defi's Confession #2 / Defiino přiznání #2

Má normální práce, která mě živí je stresová, nenaplňující, stereotypní a pro mě s odstupem času... zničující. 

Díky ní jsem skončila v nemocnici a stále jsem v dočasné pracovní neschopnosti... a nevím, na jak ještě dlouho. Nevím, co bude dál. Jediné v co věřím je tvorba mých LP a GP... to je to jediné, co tvořím, protože CHCI... protože mě to baví... splní to účel... pobaví a uspokojí spoustu Freaks a tak i mě. A ač už to zní sebevíc naivně... tohle je to jediné, čím jsem si momentálně jistá ze všeho nejvíc. A jsem nepopsatelně šťastná, že vůbec nějací Freaks jsou... ať už je jich tři tisíce nebo deset... Bavilo mě tvořit i pro pětset fanoušků. 

A haters? Chápu, že dělám chyby... že nejsem vždy perfektní... že nemůžu a ani nechci být perfektní pro všechny, protože to není ani možné. Jsem člověk z masa a kostí. Kontroverzní... měním názory, jsem občas nepříjemná. Tak jako my všichni ostatní. To je lidské. A my jsme jen lidé.

Na závěr jen... just be Freak! Jsem tu pro vás. And I really LOVE you all.

Yours, Defi

čtvrtek 7. listopadu 2013

Let's Play - Bioshock Infinite CZ TITULKY (část 3.) - Nalezení Elizabeth!

Něco na dobrou noc! :P

Dědova farma - nový set v Obchodě The Sims 3

Nejlépe se pro nové sady z Obchodu The Sims 3 dokáže nadchnout SimGuruCopeland! Takže, bez dalších okolků, představuji jeho nový výtvor - Dědova farma! První místo, kde se Simíci mohou projet na traktoru.

Vždycky jsem miloval podzim. Listy se mění, úroda je připravena ke sklizni a sad je ideální místo pro strávení volných chvil.

Dnes jsem nadšený, že vám můžu ukázat jeden z mých nových oblíbených pozemků - Dědova farma.

Thumbnail_688x336_ADD1

pondělí 4. listopadu 2013

LiveStream Series - Day 6.

ZÁZNAM

GamePlay - Minecraft (část 1.) - Představujeme a těžíme! :P

Here we go! :))

***Storm family - Simíci z Tropika***

Rodina z LP: Tropický ráj na stažení!

Výměna: bohužel nelze uploadovat


***Poslední tapeta Simíků z Tropika***

1680x1050


1600x900


Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 50.) - Loučení s Tropikem

Hola Freaks... tak je tu delší závěrečná část LP: Tropického ráje! Vytáhněte kapesníky! Love U all!

pátek 1. listopadu 2013

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 49.) - Cameron & kolaudačka

Yeyyyyysp!

***Soutěž o elektronickou verzi The Sims 3: Do budoucnosti - VYHLÁŠENÍ***

Přišlo přes 200 obrázků. Podle mě nejlépe úkol splnil obrázek od KatkyŠumové. Gratuluji! Ostatním děkuji za jejich kresby! Bylo krásné prohlížet si vaše obrázky, Freaks ;).

VÍTĚZ


Děkuji EA GAMES za poskutnutí ceny.