čtvrtek 17. října 2013

Smrťovo duchařské sídlo - nová sada ve Store

Nová čtvteční sada z Obchodu The Sims 3 je tady. Tentokrát máte možnost se Simíky prozkoumat, kdo je to vlastně Smrťák, kde žije, jaké má koníčky nebo jakou mocí disponuje. Více v nové sadě "Smrťovo duchařské sídlo".


Vzpomínáte si na ten strašidelný dům na konci bloku, o kterém si povídaly děti a popichovaly se, kdo se odváží zaklepat na dveře? Přesně takové je Smrťovo duchařské sídlo. Vypálená kostelní věž, skryté katakomby a průchod, u kterého můžete vyvolat samotného Smrtě... to jsou jen některá z tajemných míst, která tu najdete. Hluboko ve stínech ale čekají také tajemství věčného života, genetické manipulace a parádních kytarových akordů.




Když se většina Simíků doslechne, že se blíží Smrť, chtějí utéct. Váš Simík ale může projít Dveřmi života a smrti nahoru a zaklepat na jeho dveře. A možná zjistíte, že Smrť není vůbec tak hrozný! Přejete si přivést zpátky někoho, koho jste měli rádi? Stačí zaklepat na Smrťovy dveře a reinkarnovat ho! Máte samotáře, který se chce o všechny postarat sám? Nechte starého Grimmyho nasimulovat genetické spojení se Simíkem, kterého si vyberete! Můžete dokonce vyzvat Smrtě ke kytarovému souboji, v kterém půjde o hodně peněz!




1 komentář: