sobota 19. října 2013

Příručka pro cestu do budoucnosti (1. část)

Jste připraveni na nový dodatek Do budoucnosti? Určitě ne tak jako Lukku, která pro všechny Freaks přeložila německé preview video. DĚKUJEME! :)
Tak neváhejte, čtěte a buďte ready! :P


Měl jsi také přání vidět, co se stane za 100 let? Jak se bude módavěda styl života měnit?

Tvé přání se nyní stává skutečností, protože s dodatkem The Sims 3: Do budoucnosti se stane váš Simík cestovatelem v čase, objeví pokračovatele svého rodu, nové báječné vynálezy a futuristické účesy a oblečení. Navíc může i sám svou činností v přítomnosti ovlivňovat budoucnost a sledovat, jaké následky to na ní bude mít.


Dobrodružství začíná tím, že Simíky navštíví cestovatel časem Emit Revelart, který jim nechá k dispozici otevřený portál pro cestování časem a ten vede rovnou do města budoucnosti Oasis Landing. Před hromadou futuristický budov objevují Simíci vznášející se automobily, Plumboty, raketové batohy nebo létající prkna, jako svůj každodenní přepravní prostředek. Ne každý je ovšem dokáže ovládat. K používání všech těchto moderních věciček je potřeba mít dostatečnou dovednost pokročilých technologií - nový skill.


V parku dědictví se shromažďují hudební virtuózové, kteří své hudební schopnosti předvádějí na novém hudebním nástroji - rytmickém laserovém aparátu. Jaký by to mělo vliv na budoucnost, kdyby se tento hudební nástroj převezl do přítomnosti a tam byl představen současným Simíkům? Možná další generace by tomuto přebornému vynálezci postavila na památku monument (jeden z nových promakaných questů).


Při průzkumu městem se musíte určitě zastavit se Simíky v nákupním centru budoucnosti, abyste si nechali prezentovat nejnovější výkřiky módy,  holografické televize a nebo "snářskou" postel, kde svým Simíkům můžete nastavit o čem se jim bude zdát. Mimo to může mít Simík také holografické zvířátko, které mu bude sloužit k zábavě. Tedy za předpokladu, že bude mít dostatečný přísun nanomašin (nový sběratelský předmět budoucnosti).


I velká pustina stojí za prozkoumání. Přes pusté okolí se zde nacházejí relikty, zakopané poklady, ale také ztroskotaná vesmírná loď, která ukrývá svá tajemství.


Simík, který už je utahaný z cestování si může dát v restauraci dobré jídlo servírované Plumboty nebo si vychutnat digitální ohňostroj u radnice, kde se setkávají především zamilovaní Simíci. Někdy společně vyletávají výš a výš... až do sedmého nebe, pro větší... no však vy víte - "zážitek".


2. část

Autor: LUKKU

7 komentářů: