pondělí 8. července 2013

Let's Play - The Sims 3 Tropický ráj (část 10.) - Nález prvního pokladu

Desátá část je tu! Užijte si ji, moji Freaks! <3

11 komentářů:

  1. Paráda...celý den jsem se na to těšilo ♥ Jsi nejlepší Defi!

    OdpovědětVymazat
  2. Defi zahradního architkta : tak to prosí abys jim tam dala vodopád :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj defi žralok by ti neměl skoro nic udělat, před malou chvilkou jsem to zkusila a prohrála jsem. Objevila se mi akorát špatná náladovka na 8 hodin, jinak ni jinýho. A to že ti siminka vyplavala nahoru, není to kvůli tomu že jí došel vzduch??? To simíci automaticky vyplavou na hladinu. Doufám že jsem ti aspoň trochu poradila ;DDDD. S láskou Kamča

    OdpovědětVymazat
  4. Super díl ;33 Moc se těším na další..Doufám že bude brzo :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálie měla by ses trošku klidnit,nemyslíš? To co tu píšeš,je jako kdyby si byla na slunci celý den a dostala si mega úpal. Nic ve zlé,ale takové chování je docela dost pod úroveň a přijde mi,že tady chceš jenom házet špínu,aniž by to byla pravda.

      Vymazat
    2. 100% ověřené?! XD... Tak ty jsi mě pobavila. Za natáčení LP nemám ani korunu, takže než vypustíš takovouhle blbost, tak se před tím profackuj a vzpamatuj se. A i kdybych měla videa zpoplatněná, tak je to má věc ;). Btw- věci ze store daleko nemám všechny a ty, co mám jsem buď dostala dárkem nebo si na ně poctivě vydělala. So, calm down, you stupid child.

      Vymazat
  6. Ahoj defi, já vím že natáčíš přes fraps ale jak dělš že se ti na hoře neukazuje fraps.com a v levým horu ty čísla? Prosím odpověz :)

    OdpovědětVymazat