čtvrtek 6. června 2013

Novinky na Store a stránkách TheSims3.com

Nová sada, nový vzhled, nová ikonka a speciální bonus! To vše se během několika posledních dnů objevilo v Obchodě The Sims 3 (Store) a na oficiálních stránkách TheSims3.com.

Nový set "Pobřežní život" v Obchodě Sims 3

SimGuruTaterTot: Co nového se během následujících hodin objeví v Obchodě The Sims 3? Léto je za dveřmi a dodatek Tropický ráj vychází za pár týdnů, proto je sada Pobřežní život pro každého...

Koupit


Ikonka k městu "Údolí draků"

Máte zakoupený svět Údolí draků? Tak to se rychle utíkejte podívat na váš profil na oficiálních stránkách. Ikonka je nádherná..


Nový vzhled "Výměny"

Oficiální stránka, během údržby, nahradila původní vzhled Výměny za tento nový. Vše je trochu větší, přehlednější a barevnější. Koukněte se na své Simíky nebo domy, které máte na Výměně, jak jim sluší tento nový kabát.. ;)



Bonus při registraci dodatku "Tropický ráj"

Je úplně jedno, jakou verzi nového dodatku budete mít.. Tato nabídka platí jak na obyčejnou, tak i na limitovanou nebo Origin verzi! Při zadání registračního kódu na oficiální stránky získáte zdarma "Balíček s pokrývkami hlavy Tropické vody".
TheSims3.com: Stáhněte si Balíček s pokrývkami hlavy Tropické vody a navoďte Simíkům tu pravou tropickou sváteční náladu! S vysokým ovocným kloboukem se můžete stát největší frajerkou nebo největším frajerem na celé pláži a s kapitánskou čapkou se zase postavíte ke kormidlu celé pařby!

2 komentáře:

  1. Omg ta velryba na lince je Ůža Ůža

    OdpovědětVymazat
  2. Už se nemůžu dočkat na Tropický ráj! Moc se těším!♥
    Jinak ten set je krásný;)

    OdpovědětVymazat