sobota 8. června 2013

Komentáře k mým Let'sPlayům

Už mě přestává bavit, jak mi každý mluví do toho, jak co mám hrát... že tamhle a tamto jsem přehlédla a že to dělám blbě a že je to nezábavné, když to dělám po svém. Šíleně mě to demotivuje k natáčení nových LP.

Chtěla bych vám jen napsat, že hraji tak, jak umím... a protože mě to baví. Ale neustále čtu komentáře jako "nestřílej brokovnicí na dálku" - "neskákej jako trotl a bojuj radši cepínem"... LP jsou od toho, jak se se hrou popasuje určitý letsplayer a pokud máte problém, jak to hraju já, tak se na to nekoukejte. Tohle JE PROSTĚ MŮJ STYL. Chápu, že se mi snažíte radit - děkuji za to, ale jak se s tím poperu... to už nechte na mně.

Copak nikdo z vás někde něco nepřehlédl a nedělal nějaké pasáže delší dobu? Nejsem profík na Tomb Raidera a nikdy jsem nebyla. Mám i obavy, že to vůbec dohraji. Spíš bych čekala vaší podporu, protože to netočím pro sebe, ale pro vás, abyste se čistě pobavili... that's it!

24 komentářů:

  1. Def , úplně tě chápu nikdo není dokonalý !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Defi,tyhle lidi neposlouchej hraj si to podle sebe jak se ti to líbí...! ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Kašli na ně Defi!! Hraj jak to umíš určitě to dohraješ! To že ses pustila do takové těžké hry máš můj obdiv.. Jsou to prostě lidi co jsi myslí jak jsou důležití když ti něco vytknou... x) Něco jako: "Jo teď jsem to Defi pořádně natřel jsem rebel!!" ... Vykašli se na to a nenech si tím kazit náladu ☼

    OdpovědětVymazat
  4. Keď sa pri tvojich videách nudia nech ich nepozerajú a keď už pozerajú nech budú ticho! Si ten naj človek akého poznám a nech si o tebe hovorí každý čo chce, My ťa máme RADI!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Defi, souhlasím s tebou, každý to hraje jak umí, rozhodně je lepší třeba párkrát zachybovat, a u toho se třeba zasmát.. Je tvůj styl LP, a moc se mi líbí...Bavilo by snad koukat na LP, kde Letspalyer všechno umí a je to nudné, nic, neřekne, nijak to neobzválštní?

    Oni, ti rejpalové vždy něco najdou, i kdyby jsi to hrála bezchybně a perfektně a nebyla tam jediná chybička (což netvrdím že u tebe to tak není!:D) tak stejně bude z jejich pohledu něco špatně. Radši je ignoruj, to je asi jediná cesta jak přežít ve světě plném rejpalů :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš pravdu.Ty jsi živá bytost a né loutka.

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně,jsi to napsala! Ty máš svůj styl hraní,který se mi líbí a proto,jsou tvoje Lp,tak nplné energie!. Ti chytrolíni,totiž zapomínají,že točení Lp není o tom jak kdo je expert na hraní her atd... ale o tom,že toho člověka to baví hrát a natáčet. A o tom,podělit se o zážitek ze hry s ostatními. Tihle ubožáci sami,určitě tápají a potom když to projedou během jednoho dne tak macrují,že tu hru dohráli a dělají chytrý. Ty máš svůj styl a ten prostě je k nezaplacení! Buď taková jaká jsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby tady byla možnost dát like, tak ho dám! Lépe bych to neřekla..

      Vymazat
  8. Defi ja viem že je to tvoj štýl nerob si z toho tažkú hlavu!Ak ta to baví tak natáčaj nemám nič proti.Si super taká aká si!Nemen sa ,kvoli iným.A ani ja nejsom profíčka na TR ale zvládneš to lebo mi ta podporíme .Si naj na to nezabúdaj.A hlavne bud kludná všetko má svoj čas.

    OdpovědětVymazat
  9. Defi já ti rozumím jsi velice výjmečná máš to tady v srdci buď sama sebou a tak ošklivých komentářu jsi nevšímej dělej to ze srdce těm kteří to chtějí mám tě ráda!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Defi každý člověk je jedinečný a má svůj styl je jedno v čem.... tak si to dělej podle sebe! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Přiznám se, že jsem jedna z těch, co psali komentář pod video ohledně střelby brokovnicí (tuším 14. díl), přišla jsi mi nešťastná, že týpek nešel dlouho zabít, brala jsem to čistě jako radu i do budoucna, žádný rýpání, nedejbože kritiku, je mi líto, že tě to tak vzalo. Osobně taky nejsem neomylná a trvalo mi občas delší dobu, než jsem vyřešila, jak se dál v příběhu posunout, takže i proto tvé LP, třeba zrovna ten na Tomb Raider sleduju, zajímá mě, jak to řešíš ty a tvá videa mě moc baví, ostatně jinak bych tě neodebírala. Jak už tu jiní píšou, svůj styl si dál udrž, je jedinečný a možná i proto máš tolik fandů, kteří tě podpoří. :)
    Pak jsem si ale přečetla komentáře k poslední části a tomuhle příspěvku se nedivím, podle mě to někteří moc řeší .... a zkoumat se taky musí, bez toho by to nebyla Lara Croft. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Rozhodně jsem ti do toho nechtěl "crafat" ale chtěl jsem ti poradit, že s brokovnicí dostřelíš jen na minim. vzdálenost a že ty, co nemaj zbraně nebo jsou zranění, můžeš zabít pomocí cepínu - jen jsem chtěl, aby ti to ulehčilo hru... Navíc, každý, kdo někde veřejně vystupuje, ať už naživo, nebo přes internet, musí snést nějakou kritiku... To je vše co jsem chtěl napsat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že jí snáším až dost. Ale tohle mě prostě demotivuje. A mám právo k tomu napsat, jak to cítím já :). That's it.

      Vymazat
  13. Četla jsem komentáře k poslednímu dílu Lary vím že to byl dost zdlouhavý díl (tím tě nechci urazit) ale jak si mohla bojovat když si neměla munice (navíc mně se zdá že je pěkné to tam trochu prohlídnout) a tak nechápu co si o sobě myslí když ti tam napíšou že to bylo nudný.Jsi jedinečná a mě se líbíš taková jaká si!;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Hele Def to je strašný vím že ti někdo chce pomoct ale jako jednou ti přece někdo napsal že při hře Tomb Raider křičíš ale jako mě se to třeba líbí protože při natáčení hry projevuješ svoje emoce. :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Defi.... nedělej si z toho nic! Hraj tak jak umíš, dělej to co chceš... mě to bude vždycky bavit. NIKDO NENÍ DOKONALÝ!:) Já zbožňuji tvoje LP a GP, mám ráda jak hraješ.;)

    OdpovědětVymazat
  16. Defi,vykašly se na ně a hraj tak jak hraješ! Mě se tvůj styl střašně líbí a Miluju tebe a tvoje GP a LP! Buď taková jaká jsi! Ani mi nevadí, že třeba někde něco přehlídneš ale ty z toho vždycky uděláš legraci a kdykoliv je vtipná chvíle tak se zasměju tvým GP a LP a baví mě ty Gameplaye a Let'splaye a prostě buď taková jaká jsi a Miluju tě! <3 :D ;) :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tvoje gameplaye na Laru jsou ty nejlepší, jak ze všech ostatních na Laru, tak i ze tvých a chápu, že prostě se nemůžeš řídit každou radou a hrát to podle nich, ale zrovna ty dvě, co jsi tam napsala, bys mohla brát na vědomí. Ta brokovnice prostě na dálku nezabije, ani když se budeš na hlavu stavět a cepín ti taky ulehčí práci a pak nebudeš mít nedostatek nábojů. Jinak doufám, že budeš v hraní pkračovat :).

    OdpovědětVymazat
  18. Nic není lepší než Defininé faily (v dobrém smyslu) :3

    OdpovědětVymazat
  19. Defi mám ráda tvoje LP a GP. Tvůj styl hraní se mi moc líbí. Prosím pokračuj dál v Laře, ale i v dalších GP a LP. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Hoď na ně bobek Defi. Jsi boží.! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky, bavia ma veeeeľmi tvoje videá, mám veľmi rada sims3 a mámi ch skoro všetky. Keď si idem vytvoriť domácnosť tak pri mladom dospelom a dospelom mám veľmi veľa oblečenia a doplnkov ako ty, možno troška menej, a keď ich obliekam tak mi to vypne a chcem sa ťa opýtať, že či aj tebe to vypína...????????

    OdpovědětVymazat