středa 29. května 2013

Vyplouváme na Rajský ostrov! :)

Úderem dnešní půlnoci (tedy půlnoci v USA) končí částečné embargo na Tropický ráj! Co to znamená pro fanoušky? Na internetu se začnou objevovat úplně nové snímky a videa přímo od hráčů, kteří měli již možnost si dodatek vyzkoušet. K nám samotným se sice hra nedostala, ale k mnoha dalším zahraničním webům ano. Pokusím se pro vás zítra připravit směsku toho nejzajímavějšího od velkých fan-stránek.

Dneska tady máme tři nové obrázky od vývojářů. Jako první je klasicky od SimGuruSarah, ta zveřejnila obrázek v úterý 28. května. Pondělní tedy chybí, protože v USA byl svátek. Kromě tohoto snímku tady taky máme obrázky od SimGuruGraham a Meatball.



SimGuruSarah: Toto je přístavní pozemek, hausbóty zde můžou kotvit.


SimGuruGraham: Kromě soukromých hausbótu můžete vytvořit také komunitní.
*Při okružní jízdě lodí Sim’eppe Cruise Lines může docházet k náhlému porouchání motorů, požárům a vyplavení toalet. Bez garance vrácení peněz.


SimGuruMeatball: Obrázek sochy z Tropického ráje, na které jsem pracoval. Pod obrázkem můžete vidět, jak jsem při tvorbě postupoval až do konečné podoby. Socha také skrývá některá tajemství.

5 komentářů:

  1. Nemohu říct nic jiného než WAU!

    OdpovědětVymazat
  2. tak sa teším až to bude aj v sk tak to mam slubene na mdd .wow nevedela som že je to take cute amazing.a strasne sa tesim na nove videa a simikov.aj ked mi budu dress cass cat a aron chybat.:( aj tak na tvojich simikov ssa neda zabudnut :DDDD

    OdpovědětVymazat