sobota 18. května 2013

Defi's Confession #1 / Defiino přiznání #1

 Vždycky když přijede moje maminka na návštěvu, tak mi tu nadělá šílený nepořádek, ale já raději ani neceknu... 


 Vadí mi, že všude drobí, to jakým způsobem myje nádobí (je pak snad ještě špinavější, než bylo před umytím), ledničku mi zapatlá a naplní různýma hnusama, všude po sobě nechává kapesníčky a oblečení, nehledě na to, že si bez dovolení půjčuje moje oblečení... jakmile někam odejde nezhasíná TV a ani jiná světla. Prostě na co, že jo?


 Když ale přijedu na návštěvu já k ní... tak je špatně i to, že jakmile dopiji, tak ihned nejdu po sobě umýt skleničku. Všude musím okamžitě zhasínat světla (úspora energie), zavírat dveře (aby se neplýtvalo teplem), nedrobit a uklízet si věci na své místo. Kdybych si půjčila její oblečení bez dovolení, tak si její reakci radši ani nedokážu představit.


GOD DAMN IT! -.-


Máte taky nějaká přiznání? :)

10 komentářů:

  1. a teď si představ že bys s ní musela žít -,- :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tak tohle by sedělo na mojeho tátu :/// a mamka má zase jiné mušky :/. Mám je sice ráda,ale raději daleko od sebe než je vídat každý den :/.

    OdpovědětVymazat
  3. Totálně tě chápu, i když bydlím mamkou tak ona si na moji postel může odkládat věci (jsou tam někdy až do večera) a já si jen na tu její sednu, že ji něco řeknu, položím si mikinu na její postel, a když jí to dořeknu tak se mi někdy stane že zapomenu že jsem tu mikinu odložil a ona chytne takového nerva že se otřáásá celý dům, jak nadává.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. já zase nesnáším když dostanu jídlo na na špinavý talíř a když polykám léky a vidím něco špinavého tak už mě začne natahovat :/

    OdpovědětVymazat
  6. Přiznávat se nebudu,pro mě je ta věc hrooozně osobní! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Me vadi ze muj tata si neuklizi po sobe obleceni a je vsude v obyvaku.A ze kdyz vari tak v kuchyni necha neporad a ja to musim za nej uklizet. Pak mi vadi nekdy ze ma blbe otazky napr. jak bylo ve skole? co bylok obedu? co znamky? - a opakuje to kazdej den a ze se semnou jinak nebavi. Kdyz se koukam treba na nejakej serial v televizi tak si to otec prepne na nejakej dokument. A lezi u televize celi odpoledne! a pa
    k mi vadi ze nepomaha nikdy mamce,jenom nekdy uvari nic vic....!!! Nebo ze je do pulnoci v praci a je v hospode a pije pivo se s vim debilnim otcem! :( mamka na nej vzdycky ceka a hada se s nim :( !! Sviho otce vlastne ani neznam,jenom prohodime par slov,ale jinak se semnou nebavi a kdyz sem byla mala tak se o me nezajimal a nestaral se o me . KONEC! ( kdo si to precte coz je nepravdepodomne -_- odpuste za ty chyby! )

    OdpovědětVymazat
  8. Každý rodič má mouchy ale já mám spíš zlozvyky..:DDVždy řeknu, že si koupím lak, až si přestanu kousat nehty...Pak píšem z nějakého předmětu a já si je zase koušu! Sakrajš! :D

    OdpovědětVymazat